Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már nem divat társkeresőn meg élőben udvarolni virágot vinni szépeket mondani kézenfogva sétálni?
Figyelt kérdés
Valahogy más értékrendek felé tolódott el az egész kinek mije van meg hasonlók.De minek?
Hol a romantika és a szerelem ismerkedésnél?
jún. 4. 21:03
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, mert én hiába rakom ki mim van, így sincsenek matchek.
F
2/8 anonim válasza:
Ismerkedésnél nem lesz romantika, szerelem meg pláne. Ezeknek előfeltétele, hogy ismered a másikat.
3/8 anonim válasza:
Nem. Jól kell kinézni, sok pénzt kell költeni a nőre, aztán pedig jól meg kell ba szni, lehetőleg első vagy második randin. Direkt használtam ezt a szót, mert nem szeretkezni kell vele.
4/8 anonim válasza:
Dehogynem. És elég lehangoló ha egy férfi adottnak veszi hogy akkor bármilyen effort nelkul en majd csakis ot akarom (persze a gesztusok es kedvessegek reszemrol is megvannak)
5/8 anonim válasza:
A romantikára ma már egy nőnek sincs igénye. Legkevésbé azoknak, akik az ellenkezőjét állítják magukról.
6/8 anonim válasza:
Nem divat, mert túl nagy a választéka van egy átlagos nőnek, de egy átlagos pasinak cserébe van 1-1 havonta és az se feltétlenül vonzó kategóriából. Így akkor minek ha senki nem értékeli és motivációd sincsen? Ahhoz azért kell az is, hogy odalegyél a nőért, ami nem fog menni ha nem is vonzó számodra eleve.
7/8 anonim válasza:
Társkereső nekem instant kudarc, eddig legalábbis még a legrondább dagadt (elnézést, de hát magyarul erre ez a kifejezés) nők sem húznak jobbra. Én magamat olyan 10/6-osnak érzem, nem vagyok egy adonisz, de voltak a szintemnél sokkal szebb (szerintem) csajaim meg élőben meg szoktak nézni.
Társkereső szerintem csak lehúzza az ember önértékelését.
8/8 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem ez a társkeresős első randin kirakatromantika a virágokkal meg a mások által régen önkényesen kikiáltott "Nagybetűvel Írt Romantikus Dolgokkal" nem az én világom. Pedig szerelmes típusnak és romantikus léleknek tartom magam. De úgy, hogy előtte nem ismerük egymást, és a randi lényege, hogy egymást kiismerjük, sztem ezek a dolgok feleslegesek első randin. Utána meg jöhetnek a személyre szabott dolgok, ahogy megismerjük egymást. Az, hogy 2. randira hoz nekem sajtos rolót, mert emlékezett rá, hogy az a kedvencem, romantikusabb, mint 1. randira beállítani egy csokor vörös rózsával, mert hát az XY regényben meg filmben is azt írták, hogy az romantikus. És ezért is vagyok úgy vele, hogy 3-4. randi után jobban elhiszem a szépeket mondásokat... persze, azért illik bókolni előtte is, de elég egy-egy "csinos vagy", "kellemes az illatod", azt' annyi. Kézenfogva sétálás meg 2-3. randitól kezdve, ha olyan a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!