Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki nagyon furcsának találná azt is, hogy kézenfogva menjen egy nővel az utcán?
Figyelt kérdés
Annyira szégyenlős, meg nincs nőkkel tapasztalata. Van olyan, aki erre is gondol?2019. máj. 5. 11:04
2/7 anonim válasza:
Elég fura, szeretek kézenfogva sétálni.
32/f
3/7 anonim válasza:
Èn anno volt akivel azt is furcsálltam, hogy felhozzam és bemutassam a lakótársaimnakxD de az nem is volt komoly kapcsolat......
A kéz fogás is természetes, amennyiben társként tudsz valakire tekinteni, de megértem, hogy nem lehet akárkire. De aztán ne nevezd ezt kapcsolatnak:D
4/7 anonim válasza:
Hát először szokatlan lenne az biztos
5/7 anonim válasza:
Én sem megyek kézen fogva nővel a városban, mert azt gyorsan megtudná a párom is.
7/7 anonim válasza:
Nem lenne furcsa, nekem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!