Szembejön veled az utcán 2 srác kézenfogva. Az a kérdésem hogyan reagálsz?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok.Senkit sem minősítek le érte.
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
2014. márc. 2. 17:06
1/34 anonim válasza:
Sehogy, nem ugrom mindenre és nem elemzek mindent.
2/34 anonim válasza:
Sehogy ugyanúgy elmegyek mellettük, engem nem érdekel ha valaki homokos, addig míg nem méreget.
21F
3/34 anonim válasza:
Ha "kézenfogva" jönnek, akkor nem foglalkozom velük, mert magánügyük.
Ha összeölelkezve, esetleg tapizva vagy csókolózva, akkor zavarna, de ez egy heteró pár esetében is igaz.
4/34 anonim válasza:
Közlöm magammal, hogy ezt nem biztos, hogy okosan teszik, sajnos. De tavasz van. Elkezdek gondolkodni a melegek helyzetén, eljutok addig, hogy siralmasnak gondolom a dolgot, és felnézek a srácokra, mert felvállalják.
5/34 anonim válasza:
Semmit simán elsétálok mellettük utána magamba max. annyit gondolnék , hogy "miért?"
6/34 anonim válasza:
Öszintén? Nem reagálnék sehogy, de arra gondolnék, mint az emberek 100 százaléka: buz!k
7/34 anonim válasza:
Semmit nem reagálnék, szimplán átfutna az agyamon mikor meglátnám őket, hogy jé, melegek. Ennyi.
8/34 anonim válasza:
Mit reagálnék? Örülök, hogy felvállalják az érzéseiket.
9/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Köszönöm az őszinteséget minden válaszadótól.Csak azért tettem fel a kérdést,mert kíváncsi voltam rá,ki hogyan reagálja le...ha nem is mondja pl az utcán.
Továbbra is várom a válaszokat,esetleg a konkrét történetet,storyt is! Köszönöm!
2014. márc. 2. 18:17
10/34 anonim válasza:
Semmit, sétálnék tovább. Talán arra gondolnék, hogy tök jó hogy felvállalják az érzéseiket, de ha épp bele lennék merülve a zenehallgatásba, akkor még erre sem gondolnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!