Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szembejön veled az utcán 2...

Szembejön veled az utcán 2 srác kézenfogva. Az a kérdésem hogyan reagálsz?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat várok.Senkit sem minősítek le érte.

Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.

2014. márc. 2. 17:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%

Ha konkrét történet is kell: én nem két srácot, hanem két csajt láttam az egyik plázában, összeölelkezve, néha kézen fogva mentek, látszott rajtuk hogy egy pár, nem csak barátok. Senki se szólt be nekik vagy valami.

10-es voltam

2014. márc. 2. 18:20
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Én többször láttam már egymás kezét fogó fiúpárt (többségét nem Magyarországon). Soha, senki nem reagált sehogy a dologra.
2014. márc. 2. 18:32
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
eltűröm, de a cuppogó nyalakodó tapizós párokat gyűlölöm, legyen hetero vagy akármi. ott csak helyzet kérdése, hová fajul.
2014. márc. 2. 19:05
 14/34 anonim válasza:
93%
Boldogan és kicsit irigyen néznék rájuk, amiért egymásra találtak :D :) És büszke lennék rájuk, amiért nem félnek felvállalni saját magukat és egymást.
2014. márc. 2. 19:51
 15/34 anonim ***** válasza:
94%
azt gondolnám, milyen bátrak, és bárcsak ne bátorság kérdése lenne, hanem természetes dolog, hogy bárki megfoghatja a párja kezét.
2014. márc. 2. 20:29
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

Őszinte választ kapsz. És nem is minősíthetsz, max. lepontozhatsz, de az nem engem minősít, hanem téged és a többi hasonló embert.

Ha rám köszönnek, mert ismerősök, akkor visszaköszönök. Ha nem, akkor csak símán elmegyek mellettük, mint bárki más mellett.

2014. márc. 2. 20:32
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

Reagálni semmit, de gondolni ezt:

"Úúúúúú, a melegek mennyire király arcok"

Csak mert van egy csomó meleg haverom, és imádom őket. :D

2014. márc. 2. 20:53
 18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2014. márc. 3. 04:24
 19/34 anonim ***** válasza:
19%
Konkrétan a komáromi hídon láttam 2 férfit kézenfogva sétálni és mivel elég szokatlan jelenség, nagy szemeket meresztettem és kitört belőlem a röhögés.
2014. márc. 3. 08:02
 20/34 anonim ***** válasza:
78%
érdekes, hogy a kérdés a kézenfogás, de sokan elkezdenek itt írni a cuppogós csókokról :D
2014. márc. 3. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!