Azok a srácok/férfiak, akik görcsösen ragaszkodnak ahhoz, hogy mindig szép nők legyenek körülöttük, voltaképpen milyen lelki szükségletet vagy hiányt akarnak pótolni magukban?
Lehet, hogy semmit, egyszerűen nekik ez a fontos és kész. Nem is várnak mást csak jó cickókat és combokat.
A legtöbb embernek nem csak ez számít, de én nem nézem le azt sem, akinek kizárólag ez. Ha ő úgy boldog, hogy van egy nagy mellű, szép lábú barátnője, akkor ki vagyok én, hogy ebbe beleszóljak?
Azt nem értem hogy nem érdekli a szép lány kinézete, csak a mellek és combok az eléggé paradoxon :D Na meg így relatív ez hogy mi a szép, mert egy pár melltől senki nem lesz az.
De amúgy, a szép lányos résznél egyet értek a fentebb író azon véleményével, hogy átlagos/rondább emberek szeretnek kifejezetten szép párt maguknak. A sérelmes része is igaz általában, én is sok sérelmet kaptam az életben. Pont ezek miatt baromi jó érzés, és sok önbizalmat ad úgy végigmenni az utcán, hogy megnézik a barátnőm, idegenek dicsérik. De ettől függetlenül messze nem csak a külseje számít, de szerintem ezzel bárki így lenne, hogy akkor lenne a legboldogabb ha a barátnője értelmes csaj, és még baromi jól is kinéz mellé.
De én mondjuk főként az átlagos, csúnya lányoknál tapasztalom ezt hogy tipikusan a szőke herceget várják fehér lovon, és szóba sem állnak veled ha nem vagy 10/10-es. Bezzeg ha olyan pasit látnak azonnal megy a nyálcsorgatás, meg kb összeverekednek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!