Ötletek arra, hogy egy nem túl szép arcú lány milyen profil képet állítson be facebookon?
Nagyon szégyellem a fényképeimet, most nincs is profil (semmilyen) képem facebookon.
Első sorban nem arra gondolok, hogy hogyan tudnék előnyös képet készíteni, sajnos ez nem opció, digitálisan sem szeretnék csalni a képpel, mert tisztában vannak az ismerőseim is az adottságaimmal, nem szeretnék nevetségessé válni. De mégis milyen lehetőségek vannak még?
Van aki tájképet stb. állít be, nem tudom megítélni mennyire fura ez.
Vagy a legkorrektebb megoldás ha nincs állítok be képem?
Nagyon közeli vagy távoli kép.
Ha az alakoddal nincs kifogásod tegyél be egy teljes alakosat, amin az arcod kicsi.
Ha az sem tetszik akkor oldalról, hátulról, vagy árnyékos amin a körvonalad látszik...
Ha a bőröddel nincs baj akkor pl. fél arc, negyed arc, szem.
Próbálkozhatsz felülről fotózással is, az (szerintem) előnyösebben torzít, mint az alulról fotózás.
mondjuk ne rakj fel képet, vagy töröld magad facebookról. tudom ma ez öngyilkosságot jelent.
a fenti galéria adja :)
küldj képet privátban
üdv: egy fotós
#9 akkor ez a videó tőled származik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!