Az ázsiai (főleg japán és koreai érdekel) lányok
tényleg erkölcsösebbek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Csak mert doramak meg animék alapján (kivéve az ecchi és hentai) én úgy vettem észre, hogy ők nem annyira nyomulósak meg libák mint a legtöbb európai és amerikai lány (kinek nem inge ne vegye magára!) viszont ha rákeresek egy japán színészre, a fele képe fürdőruhás/fehérneműs... félre ne értse senki, nem általánosítani akarok, mert persze mindenhol vannak ugyan úgy erkölcsös és erkölcstelen lányok is, de lehet, hogy ott másmilyenek az erkölcsi elvárások? mert tényleg, ha már csak egy japán/koreai lánybanda klipjét is megnézem, már az is teljesen más... de javítsatok ki, ha tévedek... ha viszont nem, akkor ennek van valamilyen oka? előre is köszi a válaszokat! ^_^
Tényleg erkölcsösebbek. Nem akarok általánosítani, mert ott sem mindenkire ez jellemző, de visszafogottabbak. Ott az a jó, ha az ember lánya aranyos, kedves, udvarias, nem határozott.
Az animék meg a doramák nem mutatják be teljesen a valóságot, oké van bennük igazság, de nem minden.
2014. jan. 24. 18:19
2/12 LamboLover válasza:
Én úgy vettem észre, hogy erkölcsösebbek.
Ott még erőssebb szerintem a rendre, udvariasságra nevelés, és talán ezért.
Animét utálom én a valóságról beszélek.
Vannak rendes európai/amerikai lányok és vannak erkölcstelen/gátlástalan ázsiai lányok, de általánosságba mégiscsak úgy veszem észre, hogy jóval erkölcsösebbek mint itt.
2014. jan. 24. 18:29
3/12 A kérdező kommentje:
akkor jó :D de akkor tényleg nem olyan pajzánok, mint ecchikben, hentaikban? mert tudom, hogy az animék nem mutatják a valóságot, vagyis akkor nem ilyen ledérek, mint az ecchikben? :D
2014. jan. 24. 18:36
4/12 anonim válasza:
Remélem tisztában vagy azzal, hogy azért az ártatlan kislány kultusz a legmenőbb náluk, mert máshogy állnak a pedofíliához.
Nem véletlen, hogy tinizenekarok koncertjén a közönség fele 50-es éveiben járó férfi. Ők a célcsoportjai a "szűz" lányok akiket fehérneműben fotózunk dolognak.
2014. jan. 24. 19:19
5/12 A kérdező kommentje:
ezt nem egészen értem :P tehát akkor azért pózolnak hiányos öltözékben, hogy a pedofiloknak imponáljanak, vagy azért van sok pedofil, mert az ártatlan stílus a felkapott? o.O
2014. jan. 24. 19:48
6/12 anonim válasza:
Egy Kpopos blogon olvastam ( a tulajdonosa beszélget koreaiakkal neten) , hogya koreai fiúk többsége azért szeretne nyugati barátnőt mert őket könnyebb rávenni dolgokra. Pl. nem kell annyit várnia szexre .. vagy nem kell 2 hét ahhoz, hogy megöleljenek:D
2014. jan. 24. 20:22
7/12 A kérdező kommentje:
ezek szerint ott a csajok visszahúzódóbbak... :D köszi a válaszokat ^_^
2014. jan. 24. 21:03
8/12 anonim válasza:
Szerintem az ecchik pont azért vannak, hogy legyen miről fantáziálni, kielégítse a vágyakat, mert a csajok nem fognak az első randin lefeküdni a sráccal, szemérmesek. Ha megtennék, egyből könnyűvérűnek néznék őket. Egy mangában meg tök mindegy, ott lehet ezen élvezkedni.
2014. jan. 24. 21:21
9/12 A kérdező kommentje:
akkor jó, mert nekem is az volt az ecchi-hentai elméletem, hogy a való életben szemérmesebbek, és mangákban meg animékben élik ki magukat... ez furán hangzott :S am a srácok is mások Ázsiában?
2014. jan. 24. 22:02
10/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, a legtöbb srác a cuki lányokat kedveli, a cukiság nagyon megy nekik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!