Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közelíteni hozzá?
Sziasztok!
Van egy lány a sulimban (nem egy osztályba járunk), még egyátalán nem ismer engem, szerintem még nem is látott. Facebook-on jelöltem be, nagyon megtetszett, és a profilja alapján úgy érzem, hogy sok közös van bennünk. Csak az a baj, hogy én rettentően visszahúzódó vagyok, és képtelen vagyok kezdeményezni. Nem tudom hogyan csináljam. Mert ha mégis megpróbálnám, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy rámjönne a görcs, és elrontanám az egészet. Azért is aggódom, mert nem vagyok egy beszédes típus, és nehezen nyílok meg mások előtt. Milyen tanácsokat tudtok adni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
15/F
Kár, hogy ez nem ilyen egyszerűen működik. Ha soha életemben nem beszéltem többet, mint amennyit muszáj volt, akkor most sem fogok egy csettintésre dumagéppé változni. És nem is az a célom, mert jó nekem így. Csak kezdeményezni nem tudok, mert mindig annyit rágódom a dolgokon, hogy a végén nem tudom megcsinálni őket.
Szerintetek hogy kerüljek kapcsolatba vele? Először írjak rá facebookon? Mit mondjak neki? Mivel kezdjem?
És hogyan kezdjem? Mit írjak neki? Ki vagyok, miért írok rá?
Nem akarok első benyomásra a szemében egy szerencsétlennek tűnni, mert nem vagyok az, csak a kezdeményezésben nincs gyakorlatom.
FACEBUKKON KÜLD NEKI EZT:
csá.
-
Mizu?
tutira válaszol....agyis nálam erre mindig válaszolnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!