Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közelíteni hozzá?
Sziasztok!
Van egy lány a sulimban (nem egy osztályba járunk), még egyátalán nem ismer engem, szerintem még nem is látott. Facebook-on jelöltem be, nagyon megtetszett, és a profilja alapján úgy érzem, hogy sok közös van bennünk. Csak az a baj, hogy én rettentően visszahúzódó vagyok, és képtelen vagyok kezdeményezni. Nem tudom hogyan csináljam. Mert ha mégis megpróbálnám, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy rámjönne a görcs, és elrontanám az egészet. Azért is aggódom, mert nem vagyok egy beszédes típus, és nehezen nyílok meg mások előtt. Milyen tanácsokat tudtok adni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
15/F
én sem!!!XDDDD
csak próbálok az lenni.
aztmondják a NAGYOK ,hogy az bejön a csajoknak!!
XD
:)
:DD Szeretik, nem szeretik, én nem akarom csak az első két mondat erejéig eljátszani, hogy laza vagyok. :D
Szeretnék önmagam lenni, csak mint látjátok, éppen ezzel küszködök :)
Ezek alapján vagy önmagad maradsz és vársz, hogy valami véletlen folytán összeismerkedjetek vagy "nem leszel önmagad", kilépsz a komfortzónádból és kezdeményezel.
Azt mondod van közös bennetek (gondolom zene, film, sorozat, ilyesmi), ezek jó alapot adhatnak egy beszélgetés elkezdésére. De gondold át, ha ennyire görcsös vagy mennyit tudsz nyújtani barátként (mindkét értelemben) (és persze azt is, hogy neked mennyit nyújthat egy kapcsolat) és ez alapján dönts, hogy kezdeményezel-e. Ha kezdeményezel talán szerencsésebb ha először online teszed az elmondottak alapján.
Amúgy same here, találkoztam már jó csajjal fb-on, akinek hasonló az érdeklődési köre mint nekem, más osztályba jár de soha nem beszéltem vele. Úgy éreztem hogy nem tudnék sokat nyújtani neki és ő sem nekem (hülyéskedésen és tudjuk min kívül) ezért be sem jelöltem (ne pazaroljuk egymás idejét alapon, meg talán azért mert gyáva vagy még inkább kényelmes vagyok). De különbözőek vagyunk, nálam az a probléma hogy nincs igényem kapcsolatokra (kijövök másokkal meg jól el tudok hülyéskedni mindenkivel, csak közben magamban ítélkezem emberek felett, utána meg rosszul vagyok magamtól, hogy ennyi bullshit kijött belőlem. Minél több időt töltök el emberekkel annál inkább örülök, ha elkerülhetem a társaságukat és ettől még egy beképzelt f,sznak is érzem magam(tudom hogy ez probléma, és változtatnom kéne rajta)). Ha egyébként te jól érzed magad baráti körben (értsd szívesebben lógsz a haverjaiddal, mint hogy otthon egyedül legyél) akkor jó esélyed van arra, hogy jól érezd magad a lánnyal is. Ebben az esetben nagyon erősen javaslom, hogy kezdeményezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!