Hogyan ismekedjek meg vele?
Talán, ha jól nézel ki visszaír...
Osztálytársam ugyanilyen ki nyomi "celeb". Minden reggel hallgathatjuk, hogy ki írt rá, azt se tudja ki az, biztos nem fog visszaírni...
De azért sok sikert.
Szia, én lány vagyok, és sokszor írnak rám fiúk a facebookon. Nem vagyok bunkó, vissza szoktam írni, persze ha nem tűnik pszichopatának az illető. Igaz nem szeretem ha rám írnak olyanok, akikről fogalmam sincs, h ki.. de vissza szoktam.
Szerintem köszönj rá, és írd azt, h kedvesnek tűnsz, szívesen megismernélek, van kedved beszélgetni? Nekem ez bejönne:) Remélem segítettem:) L/16
ha napi 10en írják rá ez a sablon kedvesnek tűnsz stb dolgot,akkor értelem szerűen le fogja tojni,sokszor válasz se jön az ilyen nyitásra.
én egy vicces sértést szoktam írni elsőre és mindig visszaírnak rá.
vegyük a parádat példaként-ki vagy te úristen?-kiváló magas laszti oltáshoz és az érdeklődése felkeltéséhez.
-az úristen a vezeték nevem,de te szólíthatsz jancsinak,szmájli.
amúgy nem gondoltam,hogy ilyen nagy templomba járó vagy az alapján a fürdőben készült meztelen képed alapján,de tévedni emberi dolog,megbocsájtani isteni:)
mosolygós napot! úristen jancsi
nem nyáladzol,nem bókolsz,mint az összes többi majom aki ráírkál,lecsapod a magas labdákat,te szabod a feltételeket,te irányítod a beszélgetést.
ha azt csinálja amit elvársz jutalmazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!