Öregnek érzem magam. Mit lehet vele csinálni?
19 leszek nemsokára. Tartós kapcsolatban élek, szeretjük egymást. Nemsokára összeköltözünk a barátommal, dolgozni fogok tanulás mellett, a saját lábunkra állunk. Társasági életem nincs, mert a legtöbb barátnőm most külföldön dolgozik vagy nyaral. Amúgy sincsen sok barátnőm. Pénzem nincs, nem járok vásárolgatni, kozmetikushoz, jógázni, sehová.
A párom elutazott, egy hete itthon vagyok és nem vagyok elégedett az életemmel, mert öregnek érzem magam. Sok nehézségen mentem keresztül az elmúlt időben, most kezdek kigyógyulni a depresszióból. Tanulok, tornázok, fürdőzöm, olvasok napközben, ha unom magam, megnézek egy részt egy sorozatból a neten vagy kártyázom a gépen. Úgy érzem magam, mint egy elnyűtt háziasszony. Mit tudnék tenni ellene?
Igen, mert jelen pillanatban úgy élsz, mint egy beteg öregasszony, hisz az idősek sem zárkóznak mind be, sokan élik vígan az életüket és társaságba járnak, barátnőznek, klubbokba járnak, stb.
Lépj ki a szobából és találj valamilyen hasznos elfoglaltságot, hidd el, meg fogsz fiatalodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!