Kivel váltottál a legtöbb üzenetet facebook-on, és vele mennyit?
Én az egyik lány barátommal, akivel így netes barátságba vagyok, meg persze azóta már találkoztunk párszor.
15 ezer körül van, de, ha msn-en meglehetne számolni az ennek az 5-6 szorosa vagy még több lenne, mert 2009 novemberébe ismerkedtünk össze és 2012 kb februárig csak ott beszéltünk, aztán az msn behalt azóta meg face.
Köszönöm a válaszokat, a másodikon kicsit néztem. :D 68 ezer. :D Én meg egyik haverral eddig 16 ezret váltottam, azt hittem az sok.
Mindenkinek ment amúgy a zöld.
Egy fiúval, akivel nagyon bonyolult a kapcsolatunk. (Nem járunk, sajnos!) Amúgy 44.000...:)) Ezt másfél év alatt.
17L
11:30-as vagyok
ez lemaradt..9 ezer vmennyi...de novemberbe csináltam új facebook profilt szóval ez a 9 ezer novembertől van :D
És most nagyon kockának érzem magam a többiek mellett.:"DD
Utolsó voltam, ja és 16/L :)
Én mostazt íron akivel legkevesebet
-Csá
-Csá
-Bocs nemneked mellényúltam!
A legtöbbet meg nemnagyon tudom mer gyoraan betölt viszonylag de ha csoportbeszélgetés is ér akkor kb 80k :D abból kb 20 az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!