Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos nem tudom jó kategóriába írom ki de rossz érzés nektek is amikor más párokat láttok kézenfogva? esetleg csókolózva?
Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 09:51
1/11 A kérdező kommentje:
boldogan vagy én e miatt rossz ember vagyok sose volt még párom sose voltam szerelmes
2023. nov. 2. 09:52
3/11 anonim válasza:
Nem, miért lenne?
Nem vagyok irigy alapból sem.
Viszont amikor a bnőmmel megyek, néha látom, úgy néz pár fiúcska engem, mintha meg akarna ölni...
Azért úgy elbeszélgetnék egykettővel, mit érez ilyenkor.
Volt USA-ban ilyen merénylő, aki párokat ölt.
4/11 anonim válasza:
Addig örülj! Ezek a mai párkapcsolatok már lassan egy fabatkát sem érnek. Természetesen nagyon elvétve van biztosan néhány kivétel. Mondjuk ha lehetne egy olyan párt találni akivel a kivételek közé tartozunk, az nagyon jó lenne. De nem hiszem, hogy lesz ilyen.
5/11 anonim válasza:
őszintén .. amíg nem volt páron zavart. (Inkább csak zavarban voltam, nem irigység volt)
6/11 anonim válasza:
Egyrészt, a mások boldogsága nekem öröm.Másrészt pedig nem minden az,aminek látszik.
Pedig évek óta nincs senkim,de nem irritál az ilyen látvány.
7/11 anonim válasza:
Nem rossz. Nem zavar az ilyesmi.
8/11 anonim válasza:
Az zavar amikor mindenki előtt dugnak szinte meg megy a nyelvledugás, tapi stb, mert én baromira nem vagyok kíváncsi mások "szerelmére", azt intézzék otthon a 4 fal között. A sima puszi, kézenfogásal semmi bajom, az normális. És ne értsetek félre én is voltam szerelmes nagyon de az a 4 fal közé szorítottam nem mindenki előtt éltem a szerelni életem :D
9/11 anonim válasza:
Már nem, tudom, hogy sokat szenvednek majd a rövid, csodás időszak után, nem éri meg.
10/11 anonim válasza:
Inkább csak elszomorít, amiért nekem nincs párom, de egyébként utána arra gondolok, hogy a fickó legalább mázlista, főleg, ha a mellette lévő nő különösen szép. Akkor azért némi irigység is felszínre tör, de inkább vágyakozás részemről. 38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!