Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy az utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az utcán annyi ronda, dagadt lányt látok nagyon helyes fiúkkal kézenfogva és fordítva?

Figyelt kérdés

Senki ne jöjjön azzal hogy a belső a lényeg plusz a kövért itt nem a 70-80 kg-ra irom hanem rendesen 100-120 kg-os lányokra.

UI:Nyugodtan lehet oltani akkor is ez az igazság :)

2015. nov. 25. 08:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az ilyen méretekre buknak...

Én is simán összejöttem volna egy husis lánnyal, sőt inkább a husis alak vonz (nem az elhízott igénytelen!), de nálam a belső volt a döntő, mert nekem arról pontos képem van...

Nekem a nagyon kedves gondoskodó anyáskodó típus jön be...husis alak jön be, de a barátnőm nem husis, hanem átlagos, de így is nagyon szeretem...szóval nem feltétlen a külső a lényeg...

Lehet te külsőre csak egy dagadt disznót látsz és elkönyveled így...de ha jobban megismernéd lehet te is összejönnél ilyennel...

22F

2015. nov. 25. 08:32
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Hát miért van az, hogy egy csomó embert látok kézen fogva sétálni ilyen buta kérdést kiírókkal, és fordítva? Senki ne jöjjön azzal, hogy csak kicsit buta a kérdés, mert rendesen az.

UI: Nyugodtan lehet oltani akkor is ez az igazság :)

2015. nov. 25. 09:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

mert szerencsére nem mindenki előítéletes mint te

és mert olyan van benne amit a másik megszeret

vagy simán bukik a olyan lányra akin van mit fogni

agy utálja a csontikat :-)

és igen a belső a lényeg nem az h mennyire gebe vagy sem az illető

de lehet h sokkal jobb a szexben

és nem ez az igazság max csak egy részlete

2015. nov. 25. 09:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok nő kövér. Sok férfi is. Úgy átlagban sok ember. ÉS? Attól mert valaki kövér, még lehet bombázó! Sőt, nagyon sok embernek kifejezetten a telt, kövér idomok jönnek be. Az, hogy neked nem...egyéni probléma. De te is láthatod, hogy mi a helyzet. És igen, a belső fontosabb, mint a külső...de mondom, annak aki a telt formákat szereti, annak a kövér emberek fognak bejönni, akár tetszik, akár nem. Teljesen értelmetlen azt hinni, hogy manapság a kövérség az sértő vagy lealacsonyító lenni. Mert nem! A vak is látja, hogy már nem egészen úgy áll ehhez a témához a világ, mint pl 15-20 évvel ezelőtt. Pl. nekem is a kövér a menő. És hiába mondja azt a Béla vagy az Irénke, hogy jajj, fújj...ettől az én ízlésem még nem fog megváltozni..... ;)
2015. nov. 25. 09:18
 5/16 A kérdező kommentje:

#2 ezt is csak egy 100 kilos 16 eves elkeseredett pasi nelkuli irhatta :( :D

Mellesleg nekem senki ne mondja hogy a 100kg-osok vonzoak persze ok is ugyanugy emberek..De sokkal hamarabb halnak meg szivrohamban vagy fogekonyabbak a betegsegekre mert elvan zsirosodva a szervezetuk.

Aki betegsegbol adodoan dagadt az oke, de aki teheti az fogyjon mar le.

:D

2015. nov. 25. 09:33
 6/16 Költőnő? ***** válasza:
100%

Téged ez miért zavar?

Neked már nem jut helyes fiúka?

2015. nov. 25. 09:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha már szabad oltogatni akkor megjegyeznék valamit: Aki kövér az Le tud fogyni, De te az elõítéletes, féltékeny személyiségeddel mi a picsuszt fogsz csinálni?!

Képzeld rengeteg olyan kissé túlsúlyos lány van akik nagyon szépek, sokkal szebbek mint a fogpiszkálók. Én egyszer nagyon lefogytam testalkatomhoz képpest, és a párom már panaszkodott, hogy szúrok.

Most sajnos túlsúlyos vagyok De igyekszem fogyni. Viszont mint a többiek írták van akinek ez tetszik. Neked meg bele Kell ebbe törõdnöd.

2015. nov. 25. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Megismerkedtek, megtetszettek egymásnak, és összejöttek. Ne akarj belemagyarázni semmit. Ha szeretik egymást, akkor senkinek semmi köze hozzá.
2015. nov. 25. 09:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó, nem vagyok semmi rossznak az elrontója, aki teheti, az fogyjon le, ha egyszer ettől a kérdező élete sokkal jobb lesz.

Nekem, 100 kilós, megkeseredett, pasi nélküli 16 évesként van annyira jó a saját életem, hogy ne kelljen a másokéval foglalkoznom :)

2015. nov. 25. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert így kiegyenlítik egymást. Harmóniába lép a háj és az izom, egyesülnek az ellentétek. A dagadt jó ágymelegítőnek, kedvesebb mint a nyüzüge, a vékony meg szűk helyeken is át tud bújni, és gyorsabban fut. Multifunkcionális praktikum.
2015. nov. 25. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!