Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az utcán annyi ronda, dagadt lányt látok nagyon helyes fiúkkal kézenfogva és fordítva?
Figyelt kérdés
Senki ne jöjjön azzal hogy a belső a lényeg plusz a kövért itt nem a 70-80 kg-ra irom hanem rendesen 100-120 kg-os lányokra.
UI:Nyugodtan lehet oltani akkor is ez az igazság :)
2015. nov. 25. 08:23
11/16 anonim válasza:
1. Van, akinek ez jön be.
2. A külső, fontos, de nem minden.
Nincs ezen mit magyarázni.
12/16 anonim válasza:
szerintem azok nem ronda nők csak te vagy irigy rájuk. 2 sok pasinak a kövér nők jönnek be ennyi a férfiak nem felszínesek mint ti nők
13/16 anonim válasza:
Nem vagyok 100-120 kg, de van rajtam felesleg bőven. Kapom is a pillantásokat a fennhéjázó plácasiccektől. De tudod mit? Leszarom. Szeretek jókat enni, ezért jókat főzni is és egy besavanyodott p*csa lennék soványan, mert nem bírom a nyúlkaját. A full egészségeset sem. Alapétkezésként persze, jól esik olyanokat enni, hogy csirkemell párolt zöldséggel. De ugyanolyan jól esik a vasárnapi ebéd után megenni egy rakat palacsintát nem holmi zablisztből meg az isten tudja mikre próbálják ráfogni, hogy egészséges. Illetve péntek esténként a moziesteken pizzát rendelni és azt enni. Sőt, nincs is jobb hétköznap reggel a kávé mellé valami finom péksütit ropogtatni, amit frissen vettél a pékségben a reggeli futás után. Mert a mozgás ilyen étkezés mellett csak arra jó, hogy ne hízzak tovább. Tehát le tudnék fogyni, de nem akarok lemondani a számomra jó dolgokról. És emellé van egy marha klassz pasim, aki szereti a főztöm és a személyiségem, sőt tetszem neki. Ezt elég gyakran tettekkel is a tudtomra adja ha érted mire gondolok :P
14/16 A kérdező kommentje:
Hölgyeim, férfi vagyok :D
Egyébként senkire sem vagyok irigy csak megsúgom :)
2015. nov. 25. 21:00
15/16 anonim válasza:
Én még férfi szájából nem hallottam azt a kifejezést, hogy "helyes fiú"
16/16 anonim válasza:
Mert valószínű vagy nem is pasi a kérdező....vagy ha netán mégis, az biztos, hogy a tojáshéj még ott fityeg a popsiján...azért nem vágja ezeket az ízlés dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!