Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 körül (is) érdemes kapcsolatra lépni, ha nincs is meg az a'kézenfogva sétálós' érzelem. Hanem, valami visszafogottabb. (ffi60)?
A szex mindenképpen összébb hoz. Én 58 évesen találkoztam életem második legnagyobb szerelmével. Nagyon egybe volt testünk lelkünk, jópár szép év volt. De jó, hogy vége mert most megint, bár ugyanolyan abszurdba hajló a korkülönbség.
Csak bátran!
Szerintem 60 évesen is lehet az a mindent elsöprő érzés....nekem 42 évesen lett ilyen..... mint a tinik :-)
Ez sztem kortalan.....csak a megfelelő társ kell hozzá.
Kedves Kérdező, akkor fésüld meg a gondolataidat, az érzelmeidet, ne akard túlpörgetni magadban az érzelmeidet.
Korotokból adódóan valószínűleg van időtök sokat együtt lenni, tehát találkozgassatok, sokat beszélgessetek, hogy kiismerjétek egymást, megismerjétek a másik nézetét az élet mindennapos problémáiról. Csak egy mondattal jelzem és nem eresztem nagy lére, hiszen magad is jól tudod, hogy egy kapcsolat LEHETETLEN véleménykülönbségek nélkül. Ezek adódnak, tehát vannak. Csak ne legyenek kibékíthetetlenek. Hozzon az új év boldogságot számotokra!
Ffi (majdnem 80, nős).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!