Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as 40-es elvált anyukák, ha van számotokra egy szimpatikus egyedülálló v elvált férfi, tesztek valamilyen kezdeményezést, jelet arra, hogy számára szabad a pálya, ha közös a szimpátia?
Figyelt kérdés
Tehát ha van egy potenciális jelöltetek, akiről tudjátok h szabad, jeleztek vmilyen formában felé, h nyugodtan kezdeményezhet? vagy esetleg ti magatok kezdeményeztek közvetlenül? Vagy teljes mértékben a férfire bízzátok, h kezdeményezzen?
Beleszámítva azt is, h nem biztos, h tudjátok egymásról, h van e már új párotok, kapcsolatotok.
ma 09:13
1/2 anonim válasza:
Ha tudom az elérhetőségét, akkor írok. Ha gyakran találkozunk, bármilyen okból, akkor személyesen megkérdezem, hogy lenne-e kedve egy ilyen jóképű férfinek meginni velem egy kávét?
Vagy lemondja, vagy nem.
Így legalább nem kell hetekig agyalni, hogy tetszek-e neki.
2/2 anonim válasza:
Hm. Nem tudom. Én mondjuk nem vagyok elvált, sose volt férjem. Többek között pont azért, mert már gyerek előtt is nagyon ritkán tetszett valaki. A gyerekkel az elvárásaim csak nőttek, szóval nem hiszem, hogy a közeli jövőben ez a dilemma felmerülne. Kivétel ez alól az az egyetlen férfi, aki már gyerek előtt is érdekelt. De ha eddig nem kellettem neki, kétlem, hogy majd gyerekkel fogok. (Évek óta nem találkoztunk.) Kezdeményezni viszont soha nem kezdeményeztem senkinél, nem is fogom elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!