Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban akik régebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban akik régebb óta nem önszántukból egyedülállóak miért érzik magukat selejtesnek?

Figyelt kérdés
febr. 17. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös!

A kettes számú válaszoló vagyok.

Konkrétan megmondta,hogy semmit sem akar tőlem,természetesen miután randiztunk és volt köztünk csók,plusz intimebb dolgok is...Egy szèpen becsomagolt becsomagolt kifogással utasított el ezek után,teszem hozzá,udvarolt és húzta az agyam előtte,közel egy èvig.Nyilván nagy csalódást okozott,ugyanakkor szeretem is őt.A viselkedèsèből azt szűröm le,hogy abszolút nem kèpes viszonozni az èrzelmeimet, plusz az a bizonyos alkalom is valahol egy adódó lehetőség szimpla kihasználását jelentette számára.

Ezek után nekem kedvem sincs másra nèzni.Emellett totál berendezkedtem arra az èletformára,amire a fenti illetőhöz hasonló figurák miatt kènyszerültem.

febr. 18. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
18%
Ha valaki nem kell senkinek az jó, hogy selejtesnek érzi magát. Mindenkinek van párja, manapság az internet világában ráadásul könnyebb az ismerkedés mint bármikor, elég ciki, ha manapság az ember egyedül van.
febr. 18. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azok a házasságok és kapcsolatok,amik megalkuváson és fèlrekefèlgetèsen alapulnak, jóval cikibbek,mint egy őszintén és nyugalomban èlő egyedülálló èlete... Millió ilyen kirakatkapcsolatot látok magam körül.Az a gáz,de az baromira.Tudod,ahol anya jógára megy vagy túlórázni a hivatalos verzió szerint,valójában pedig más farkán pörög.Persze ez teljesen normális,vègül is lènyeg,hogy kapcsolatban vannak.Csakis az a teljes èrtèkű ember,akinek van valakije,az sem baj,ha utálja és rommá csalja a másikat!
febr. 18. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!