Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es egyedülálló gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es egyedülálló gyermekes nők, ti milyen preferenciák alapján választotok férfit bármely társkeresőn?

Figyelt kérdés
Nektek mi számít előnynek, hátránynak, illetve mit vártok a férfitől, akit kiválasztotok, vagy kiválaszt ő titeket?

ma 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami nálam feltétel volt, legyen neki is gyermeke, és max 50 km-re lakjunk egymástól.
ma 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pontozóbíró. Összeségében feleljünk meg egymásnak és legyen köztünk szeretet és kémia, amiből szerelem lehet.
ma 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Rendezett legyen az élete. Haladjon a karierrjében. Legyenek céljai. Saját hàz, nem öreg autó is feltétel. Ha neki is van gyereke akkor fiú legyen és 15 év alatti. Mert nekem egy 13 éves lányom van. Lehetnénk egy család.
ma 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

A kölcsönös vonzalmon felül az volt az elképzelésem, hogy neki is legyen gyereke, külön éljen a családtól (és ne az anyjánál, mert azt már egyszer megszívtam), ne több száz km-re tőlünk és legyen munkája, amiből eltartja magát.

Nekem van saját lakásom, ő albérletben lakott, de nem jelentett gondot.

ma 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Előny ha szintén van gyereke, mert tudja mivel jár, stb.

Az viszont hátrány ha van gyereke, de nem törődik vele.

Legyen meg a vonzalom, összhang. Ne legyen munkakerülő, pótmamit kereső stb. Szóval legyen normális.

ma 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!