Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mik a kizáró tulajdonságok, hogy valaki egyedül marad élete végére is?

Nem találkozik olyannal aki passzolna hozzá.
Pl csam öregekkel vagy foglaltakkal trógerekkel vagy csak akik szexre mennek.
Stb.

Munkatársam:
Bejön és pakol, igazítgat mindent.
Ez valami mentális zavar vagy kényszerbetegség.
Emellett irigy, rosszindulatú, megkeseredett.
Alkoholista és drogozik is. 😂😂😂
Pont két napja mondta hogy nem talál egy rendes nőt.
Aha.... Mindenki letiltja, mindenki menekül tőle, a szülei nem beszélnek vele, se a testvére. Szerintem pár év és neki harangoznak.

Férfiként bármi lehet ilyen, de szó szerint bármi.
Nőként igazából nem tudom elképzelni. Ismerek olyan ocsmány nőt hogy előbb enném meg nemhogy a saját, hanem más hányásást, de még neki is mindig van valamilyen kapcsolata. Nyilván ocsmány, és többször tróger pasikkal, de mindig van akinek kell, ha másra nem egy körre, egy ürítésre. Tudom ez nem túl vigasztaló, de a férfiak akik nem kellenek senkinek még ennyire sem jók, még ennyit se "kapnak".
Nőként akkor nem fogsz kelleni senkinek ha kb. bezárod magad 0-24-ben egy szobába és semmilyen kapcsolatod nincs a külvilággal még online sem.

Red flag ha valaki nincs normális kapcsolatban senkivel.
Se egy szülő se egy testvér, se egy barát, senki.

Az én esetemben a szorongás, az attól való félelem, hogy csalódást okozok a másiknak, és eldob.
Sok nőnek szoktam tetszeni, de innen sose lépek tovább, mert élvezem, hogy vonzalom van köztem és egy másik ember között, és ezt nem akarom elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!