Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mik a kizáró tulajdonságok, hogy valaki egyedül marad élete végére is?

Szerintem ilyen kizáró ok nincs, ami egy egyezményesen, együttesen kizáró ok lehet bárkinél, max. kombinációkban.
Ami sztem mint kombináció fontos:
- mennyire aktívan ismerkedik az illető
- hol lakik és hajlandó-e távolabb keresni vagy elköltözni, ha vmi kis zsákfaluban
- akar-e kapcsolatot / bírja-e a kötöttségeket / elmenekül-e félelemből, ha komolyra fordulnak a dolgok
- mennyire válogatós

Utolsó, dehogy! Nő is ugyanúgy esélytelen előnytelen külsővel, és azt egy kis smink nem oldja meg.
Legfrissebb példám: nálam 10 (és fél) évvel idősebb nő újra kapcsolatban van, nem is rossz férfival. Én lassan 11 éve egyedül, és még mindig csak 34 leszek nyáron. Ő elvált, elhunyt a gyermeke (ezt nagyon sajnálom!), majd a második férje is 1,5 éve (ezt is!), szóval gondolhatjuk, milyen "jól" van pszichésen is meg mindenhogy. De nagyon szép az arca és alacsony, kis formás, úgyhogy lám... Nekem ronda a fejem, nyúlánkabb (így formátlan) alkat vagyok, labdába sem rúghatok, pedig ezredannyira sem vagyok rottyon, mint ő. (Tudom, most majd jön valaki belém állni a "szemét irigykedésemért"... 😏🖕🖕🖕)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!