Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában mik a kizáró tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában mik a kizáró tulajdonságok, hogy valaki egyedül marad élete végére is?

Figyelt kérdés
Arrogancia, dominancia, önhittség, magának való hajlam, depressziós állapotok?

febr. 5. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az én esetemben az hogy ronda vagyok meg egy kicsit kövér is sosem voltam egy szép fiú.
febr. 6. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen kizáró ok nincs, ami egy egyezményesen, együttesen kizáró ok lehet bárkinél, max. kombinációkban.

Ami sztem mint kombináció fontos:

- mennyire aktívan ismerkedik az illető

- hol lakik és hajlandó-e távolabb keresni vagy elköltözni, ha vmi kis zsákfaluban

- akar-e kapcsolatot / bírja-e a kötöttségeket / elmenekül-e félelemből, ha komolyra fordulnak a dolgok

- mennyire válogatós

febr. 7. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, de van akinek elviselhetetlen a természete.
febr. 7. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még mindig az előnytelen külső miatt van. Érdekes hogy mindig a férfiaknak kell ebben is fejlődni nőknek nem hiszen egy nőn egy kis smink is sokat dob férfiaknak viszont kell a kondi meg a fodrász.
febr. 8. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, dehogy! Nő is ugyanúgy esélytelen előnytelen külsővel, és azt egy kis smink nem oldja meg.

Legfrissebb példám: nálam 10 (és fél) évvel idősebb nő újra kapcsolatban van, nem is rossz férfival. Én lassan 11 éve egyedül, és még mindig csak 34 leszek nyáron. Ő elvált, elhunyt a gyermeke (ezt nagyon sajnálom!), majd a második férje is 1,5 éve (ezt is!), szóval gondolhatjuk, milyen "jól" van pszichésen is meg mindenhogy. De nagyon szép az arca és alacsony, kis formás, úgyhogy lám... Nekem ronda a fejem, nyúlánkabb (így formátlan) alkat vagyok, labdába sem rúghatok, pedig ezredannyira sem vagyok rottyon, mint ő. (Tudom, most majd jön valaki belém állni a "szemét irigykedésemért"... 😏🖕🖕🖕)

febr. 8. 11:55
 16/16 A kérdező kommentje:
15-ös, hidd el, megtalálod majd Te is! :)
febr. 8. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!