Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként tényleg nehéz párt találni?
22 éves vagyok, van egy 3 éves kislányom, viszont párom sajnos nincs (a gyerek apjával nem jöttek össze a dolgok). mennyire lehetetlen így a jövőben egy olyan férfit találnom aki így is, kislányommal együtt is elfogad? szeretnék magam mellé egy embert aki szeret és én is szerethetem, számomra ez is nagyon fontos de reménytelennek érzem a helyzetem gyakran 🙁
szivesen olvasnék pozitív tapasztalatokat ez ügyben
Szerintem minden azon múlik mióta vagy szingli és mennyire heverted ki az exed, mennyire vesz részt a gyerek életében pozitív téren.
Mert ha alig vagy egyedülálló, de te mindjárt partnert akarsz az eléggé baj hiszen ki kell heverni az exet és a kudarcot amit okozott a volt kapcsolat.
Az sem mindegy, hogy milyen kapcsolatban vagy vele, mennyire békében váltatok el.
Amúgy igazság szerint hozzád olyan férfi illik akinek szintén van gyereke mert az fogja valószínűleg tudni milyen gyereket nevelni és teljesen megérti hogy milyen helyzetben vagy.
Minden gyerekes bnőmnek tesómnak is anyának is másik palija van komoly kapcsolat.
De ehhez hozzátársul az is hogy rengeteg szabadidejuk is van/volt pasizni. Egyiknél se az megy hogy nonstop lenne a gyerekkel.
Tesomnak pl hetekre is elszokta vinni az apjuk a gyerekeket amig tesom simán randizik meg bármi.
Bnőim meg tele vannak segitő csaladtagokkal pl tesojuk is van nagymama nagypapa meg tesojának felnőtt gyerekei meg stb. Es javarészt az se érdekli a bnőimet hogy kisiskolásan egyáltalán tanul e a gyerek.
Aztán a szomszedot is elhagyta kisgyerekkel az exe, az is azt csinalta hogy elkezdett felhivni magához mindenféle jottmentet bulikat tartani es allandoan nekikezdett pasizni, a gyerek meg az apjánál.pikk pakk lett új palija.
Szinte csak azon mulik ahogy látom, hogy gyerek nelkul mennyit vagy.
Ha vkinek senkije nincs felügyelet nulla, es csak munka gyerek az élete annak kapa mig ki nem repul a gyerem.
bőven van szabadidőm úgymond a gyerektől mert anyumék nagyon segítőkészek, sokat van velük, szereti őket is nagyon. szval ilyen téren szerencsés vagyok 😌
exemmel már rég szétmentünk, már ki van heverve rég az a kapcsolat. nem vagyunk rosszban sem, gyerek életébe annyira nem folyik bele, 2-3x meglátogatja egy hónapban és ennyi, szval nem zavar sok vizet
Sajnos bőven könnyebb társat találnod, mint egy nem előnyös genetikájú pasinak.
De az is igaz, hogy gyerekkel masszívan lecsökkent az értéked a húspiacon. Így lényegesebben silányabb kvalitású férfi fog összejönni veled. De ez a te hibád. Mi a fenének kellett ilyen fiatalon gyereket vállalni? És ha vállaltál, miért nem győződtél meg róla jobban, hogy a pasi alkalmas lesz apának?
Rohadtul nem csak gyk-n csökkent az értéke, hanem még egy ilyen előnytelen genetikájú férfi is mint én társkeresőn ha egy kicsit is szép nő érdeklődik irántam, mindig kiderül hogy van gyereke. Ergo, rákényszerül, hogy leadja a szintet.
A gyerektelen szép nők válaszra sem méltatnak, mert ők nekik bőven akad nálam jobb parti.
drága utolsó, aki így beszél bármilyen nőről annak se lehet túl nagy sikere a "húspiacon"
és hogy mindenkinek tiszta legyen, védekezés volt, fogamzásgátló, de így is összejött és mire kiderült h nem csak egymagam vagyok a testemben már késő volt a terhességmegszakitáshoz szval ez van. eleinte nagyon depressziós voltam, haragudtam szegény kislányomra is mert "elrontotta" az életem de mára már teljesen sikerült feldolgoznom a traumákat és mindennél jobban szeretem őt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!