Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként tényleg nehéz párt találni?
22 éves vagyok, van egy 3 éves kislányom, viszont párom sajnos nincs (a gyerek apjával nem jöttek össze a dolgok). mennyire lehetetlen így a jövőben egy olyan férfit találnom aki így is, kislányommal együtt is elfogad? szeretnék magam mellé egy embert aki szeret és én is szerethetem, számomra ez is nagyon fontos de reménytelennek érzem a helyzetem gyakran 🙁
szivesen olvasnék pozitív tapasztalatokat ez ügyben
Persze, itt gyakorin valahogy mindenki védekezes mellett lesz terhes.
Egyébként őszinte leszek veled, csak bizonyos népcsoportokban elfogadott, ha valaki ilyen korán a semmire vállal gyereket es 22 évesen már elvált nő.
A normális, törekvő, családias, korban hozzád illő (max. 30éves) férfiak nem más 3-5-6 éves gyerekét akarják nevelni, hanem egy hasonlo normális, szorgos fiatal lannyal saját családot alapítani.
32 éves egyedülalló anyaként oké egy 3 évest nevelni, belefér, mert akkor a pasik is abban a korban vannak, de 30 évesen 11 éves kamaszgyerek, az baromira nem vonzó a férfiak 99&ának.
Igen, nehéz, de ne add fel!
Gondold végig, mire vágysz, nagyon fontold meg, hogy kit engedsz be az életedbe!
Egyébként nagy eséllyel olyanok fognak próbálkozni, akiknek már szintén van gyereke, a gyermektelenek zömét nagy eséllyel elriasztja az, hogy neked már van egy gyereked.
Kompromisszumokat kell kötnöd egy férfival kapcsolatban, ahogy ez a fiatal édesanya is tette:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!