Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként 2 gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyaként 2 gyerekkel már lehetetlen párt találni?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok
aug. 13. 22:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
23%

Talaltal, hiszen valaki(k)tol vannak a gyerekek.....

40F incel

aug. 13. 22:19
 2/37 A kérdező kommentje:
19 voltam akkor és egyedülálló. Köszi a választ 🥲
aug. 13. 22:21
 3/37 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehetetlen, de attól függ... ha olyan pasit akarsz akinek nincs gyereke akkor magadnál 4-5 ponttal "lejebb" nézelődj, ha a pasinak lehet gyereke de ne hozza a közös háztartásba akkor 3 ponttal lejebb, ha a pasi is hoz 1-2 gyereket a közös életetekbe, háztartásba akkor kb. saját szinteden is találsz.
aug. 13. 22:30
 4/37 anonim ***** válasza:
15%
Ne a farkak körül járjon az eszed,neveljed inkább a gyerekeidet ha már megszülted őket.
aug. 13. 22:37
 5/37 A kérdező kommentje:
Köszi 3 ez reális, de akkor inkább maradok egyedül 🥲🥲
aug. 13. 22:37
 6/37 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem zavarna,hogy van gyerek.
aug. 13. 22:38
 7/37 A kérdező kommentje:
4 szerinted a farok érdekel? A szex a legkevésbé sem érdekel, egy társ érdekel, aki tudja pótolni a gyerekek apját és aki mellettem van jóban-rosszban.
aug. 13. 22:39
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyen pasit nehezen fogsz találni, ha sikerül, becsüld és szeresd nagyon!
aug. 13. 22:43
 9/37 anonim ***** válasza:
82%

#5 fordítsd meg a kérdést, ha te gyermektelen lennél még összeállnál olyan pasival aki hoz a közös életbe, háztartásba egyből két gyereket, azzal, hogy biz' majd együtt nevelitek őket?

A szinteden lévő pasik találnak gyermektelen nőt is. Szóval vagy lejebb adsz az igényekből, vagy olyan pasit keresel aki szintén hoz 1-2 gyereket a kapcsolatba.

aug. 13. 22:45
 10/37 anonim ***** válasza:
19%
Mekkorák a gyerekek?
aug. 13. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!