Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyedülálló anyaként lehetetle...

Egyedülálló anyaként lehetetlen kisgyerek mellett programozónak tanulni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 18:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Nem lesz könnyű. Pontosan mit értesz programozó alatt? Valamilyen onformatikàhoz/programozàshoz kapcsolódó BSC oklevél ?
2022. jan. 7. 18:28
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehetetlen, de igen nehéz. Persze ehhez tudni kellene, mekkora a gyerek, te dolgozol vagy otthon vagy vele, hol laktok, külön vagy a szüleidnél, van-e segítséged legalább idöszakosan, stb
2022. jan. 7. 18:30
 3/38 anonim ***** válasza:
25%
Felejtős
2022. jan. 7. 18:31
 4/38 A kérdező kommentje:

Hát nem is egyetemre...arról már lekéstem. 26 éves vagyok ugyan még csak, de nekem mar nincs erőm hozzá.. csak valami OKJ szerure gondoltam. Úgy hallottam hogy nem fontos diploma ahhoz, hogy jó legyen benne az ember. Csak ahogy elnézem, jó drágák ezek a képzések...pl CoolCode stb.. meg nem tudom, a tanórák beosztása is olyan, hogy gyerek mellett nem tudok egyhuzamban ott ülni. Max csak valami olyan jöhetne szóba, amivel a saját tempómban haladok.

Meg mondjuk az sem ártana, ha olyan képzés lenne, ami nem csak úgy nagyjából tanít valamit, amivel aztán semmit nem érek mert nem vesznek fel sehova.

Szeretnék magamnak és a kislanyomnak egy jobb jövőt. Ebből a havi 250 ezerből nem tudok félretenni semmit, plusz még albit is fizetni. Leèlhetnènk így az életet, de csak túlélünk...

2022. jan. 7. 18:36
 5/38 A kérdező kommentje:
#2 Albiban lakunk külön, kettesben. Segítség van ritkán, de nem sok.. Nagyszülők nincsenek. Dolgozom főállásban, a másfél éves kislányom bölcsibe...
2022. jan. 7. 18:43
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
A programozás nem olyan dolog amit bárki meg tudna tanulni, az okj-s gyorstalpalók is inkább csak iránymutatásnak jók vagy még annak sem, használható tudást nem adnak.
2022. jan. 7. 19:03
 7/38 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan lehet megtanulni?
2022. jan. 7. 19:23
 8/38 anonim ***** válasza:
72%

7

Ha megvannak hozzá a képességeid akkor autodidakta módon meg tudod tanulni. Tudod az nem úgy működik, hogy attól mert beiratkozol egy tanfolyamra varázsütésre 30-al több IQ-d lesz meg a tudás is a fejedbe kerül. Ez kőkemény meló amit vele kelk fekterni de ha nincsenek meg a kvalitásaid hozzá,akkor soha nem fogod megtanulni.

2022. jan. 7. 19:41
 9/38 anonim ***** válasza:
68%

Magas szintű jellemzési és következtetési képesség, rendszerszemlélet, kiváló szövegértés, fogalmi gondolkodás, analizáló és szintetizáló képesség szükséges.

Illetve folyamatos megújulási hajlandóság, alázat és kitartás.

2022. jan. 7. 20:08
 10/38 A kérdező kommentje:
Hmmm... Értem. Bár gondolom egy munkáltatónak csak számít az, hogy van e papírom..Csak nem állíthatok oda úgy, hogy mindent otthonról tanultam. Meg amúgyis.. Lehet valami ragadna rám otthon, de egyedül tuti nem menne megtanulni.
2022. jan. 7. 20:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!