Egyedülálló anyaként lehetetlen kisgyerek mellett programozónak tanulni?
Hát nem is egyetemre...arról már lekéstem. 26 éves vagyok ugyan még csak, de nekem mar nincs erőm hozzá.. csak valami OKJ szerure gondoltam. Úgy hallottam hogy nem fontos diploma ahhoz, hogy jó legyen benne az ember. Csak ahogy elnézem, jó drágák ezek a képzések...pl CoolCode stb.. meg nem tudom, a tanórák beosztása is olyan, hogy gyerek mellett nem tudok egyhuzamban ott ülni. Max csak valami olyan jöhetne szóba, amivel a saját tempómban haladok.
Meg mondjuk az sem ártana, ha olyan képzés lenne, ami nem csak úgy nagyjából tanít valamit, amivel aztán semmit nem érek mert nem vesznek fel sehova.
Szeretnék magamnak és a kislanyomnak egy jobb jövőt. Ebből a havi 250 ezerből nem tudok félretenni semmit, plusz még albit is fizetni. Leèlhetnènk így az életet, de csak túlélünk...
7
Ha megvannak hozzá a képességeid akkor autodidakta módon meg tudod tanulni. Tudod az nem úgy működik, hogy attól mert beiratkozol egy tanfolyamra varázsütésre 30-al több IQ-d lesz meg a tudás is a fejedbe kerül. Ez kőkemény meló amit vele kelk fekterni de ha nincsenek meg a kvalitásaid hozzá,akkor soha nem fogod megtanulni.
Magas szintű jellemzési és következtetési képesség, rendszerszemlélet, kiváló szövegértés, fogalmi gondolkodás, analizáló és szintetizáló képesség szükséges.
Illetve folyamatos megújulási hajlandóság, alázat és kitartás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!