Egyedülálló anyaként lehetetlen kisgyerek mellett programozónak tanulni?
#11 Még soha nem foglalkoztam programozassal..
De ugyanakkor meg mindenhol azt látom, hogy rengeteg olyan ember van, aki pályát vált és előtte totál mást csinált és elvileg nem akadály.
Meg azt is hallom sokszor, hogy a diploma nem számít sokat, mert sokan még diplomával sem tudnak semmit ezen a területen. Mert, hogy nem attól lesz jó programozó valaki, hogy elvégzett egy egyetemet.
Egyébként én ápoló szerettem volna lenni, annak akartam továbbtanulni, de aztán terhes lettem, én bevallaltam a babát egyedül is és így már esélytelen egészségügyben dolgozni. Főleg ilyen fizetésből gyereket eltartani. Meg egyáltalán nem családbarát szakma.
Szóval nekem a programozás eddig sosem volt képben, teljesen más terület érdekelt. De a dolgok változtak.
Nem mondom, hogy nem tudnám megszeretni, sőt lehet jó is lennék benne, nem tudom, de az tény, hogy eddig a pontig mindig is hidegen hagyott az IT szektor.
#13 miért kell ilyen stílusban beszélni? 😃 Mi a beszédes? Az, hogy semmit nem konyitok az egészhez viszont keresem hol tudnám elkezdeni és ehhez segítséget kérek? 😃 Akkor igazad van.
Én tapasztalt programozoktól hallottam amit mondok, hogyha gyakorlás nincs mögötte csak halom elmélet, akkor nem sokat kezdenek egy diplomással.
Ami a fizetést illeti, gondolom a kezdő fizetés nem egetrengeto. Én sem úgy gondoltam, hogy első 5 évemben milliomos leszek.
Tehát soha semmilyen végzettséget nem tudtál szerezni talán egy érettségid ha van és akkor progmozó akarsz lenni. Ez jó! Feldobtad az estémet. 🤣
De csak hogy valami konstruktívat is hozzászóljak keress inkább valami neked valóbb szakmát pl kosárfonó vagy cipő felsőrész készítő. Azokat biztos el is végzed és azzal is lehet pénzt keresni,nem is keveset ha jól csinálod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!