Egyedülálló anyaként lehetetlen kisgyerek mellett programozónak tanulni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 18:19
31/38 A kérdező kommentje:
A webdesigner szakma is tetszene egyébként.. A fizetés viszont nem tudom milyen abban a szakmában.
2022. jan. 10. 06:10
32/38 anonim válasza:
Szerintem a webdesigner szakmát könnyebb így 0 előismerettel megtanulni.
Az én párom programozó, diplomája van, és hiába, hogy jól keres, nagyon sokat kell tudni és teljesíteni ezért a fizetésért.
Ő nekem is a webdesignert ajánlotta, ha később szeretnèk ilyesmit tanulni, vagy a szoftvertesztelőt, amihez kell azért informatikai tudás, de mégsem egy programozói szint. Nekem a tesztelőt a némettudásom miatt ajánlotta, mert több olyan állást is láttunk meghirdetve, ami tesztelői volt, és kellett hozzá a német. De angollal szerintem még több ilyen állás van.
33/38 anonim válasza:
Amúgy légi irányítóban nem gondolkodsz? Nem kell hozzá diploma és extrém magas a fizu. Bár nem család barát meló az biztos de anyagilag nagyon jó.
34/38 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de nincs kire bízni a gyereket 🙄
2022. jan. 10. 09:26
35/38 anonim válasza:
Én tudok egy jól fizető szakmát, gyomor kell hozzá meg erős térd
36/38 anonim válasza:
Az annyira jól fizet hogy babysitter/bölcsőde simán kifizethető belőle.
37/38 piranja válasza:
óbudai egyetemen van mérnökinformatikus bsc esti tagozaton és ott online vannak az órák, valamint az eltén is van programtervező informatikus esti tagozaton, viszont ezt nem tudom, hogy mennyire kell bejárni, ha esetleg tényleg tanulni szeretnél ezeket ajánlom.
38/38 A kérdező kommentje:
#37 visszanezheto órák? Mi van, ha munka miatt nem tudok online megjelenni?
2023. aug. 10. 17:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!