Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként 2 gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyaként 2 gyerekkel már lehetetlen párt találni?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok
aug. 13. 22:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
Én 37 vagyok, két kiskamasszal, simán találtam párt. Neki is van egy kislánya. Nem megoldhatatlan, még a korom ellenére sem.
aug. 13. 22:50
 12/37 A kérdező kommentje:

#10 2 és 3 évesek. Kicsik még.

#9 igazad van, tudom. Nekem nem lenne baj, ha neki is lenne gyereke, igazából.

aug. 13. 22:51
 13/37 anonim ***** válasza:
58%
#11 bingó ott a pont - a párodnak is van két gyermeke, pont egál a dolog, így fair.
aug. 13. 22:51
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
#12 akkor ennek megfelelően keress, nézelődj. Elvált, gyermekes apukákat, még jobb ha hozzák is a közös életbe. Hiszen nekik is a gyermekük jövője a legfontosabb, ahogy neked is.
aug. 13. 22:52
 15/37 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem lenne gond, edzett vagyok, nekem 4 gyermekem van :) akinek nincs, esetleg annál gond lehet, de fene tudja. Én úgy látom, hogy sokszor nem az a gond, hogy gyerek van, hanem az, hogy azoknak a gyerekeknek apjuk is van, akivel így vagy úgy, de kapcsolatba kell kerülni időnként esetleg és ezt valaki kellemetlenül éli meg (nekem ez nem lenne gond mondjuk). Egyszerűbb a helyzet és egyben SZOMORÚBB is, ha a gyerekek apja kevésbé vesz már részt a nevelésben, tehát, ha már nem foglalkozik velük túl sokat.

De ha a férfiak (apa és az új férfi társad) felnőttként, kellő intelligenciával kezelik az új helyzetet, az a legjobb opció mindenkinek, neked is, az új párodnak is, a gyerekeknek is és persze a volt párodnak is. Szerintem.

aug. 13. 22:56
 16/37 anonim ***** válasza:
25%

"egy társ érdekel, aki tudja pótolni a gyerekek apját és aki mellettem van jóban-rosszban"

Vagyis egy beta luzer kell neked? Pechedre, egyre kevesebb van beloluk.......

40F incel

aug. 13. 23:07
 17/37 anonim ***** válasza:
85%
Párt találni azért két kis kamasszal már könnyebb, mint két ilyen pici gyerekkkel! 2-3 évesek, még nem nagyon lesz időd randizgatni, ebbe belegondoltál már? Most szerintem pihentesd a dolgot és koncentrálj még a kisgyerekekre. Nyilván légy nyitott, ha alakul valami, de társkeresőktől ne várj túl sok jót!
aug. 13. 23:36
 18/37 anonim ***** válasza:
15%

Férfiként, és komolyan kérdem!

- Jó nő vagy?

- Szexben minden mehet?

- Lóvé?

- Hitel?

- A gyerekek apjai?

- Hol laksz? Nem a konkrét cím, csak annyi, hogy 2000 fős falu, vagy város?

- Költözés játszik?

aug. 14. 01:01
 19/37 anonim ***** válasza:
49%

Az is számít, hogy a gyerekek apjával milyen a kapcsolatod. Ha normálisan, egymás különálló életét tiszteletben tartva váltatok el, az jó, de ez a ritkább. Ha viszont állandó csata megy, ebbe nem szívesen lép bele sem gyermekes, sem gyermektelen férfi.

18-as jó szempontokat írt! És igenis számít a külsőd!

aug. 14. 01:31
 20/37 anonim ***** válasza:
20%

19.

A 18. persze, hogy jó szempontokat ír. Ciszhetero kan.

aug. 14. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!