Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként 2 gyerekkel már lehetetlen párt találni?
#10 2 és 3 évesek. Kicsik még.
#9 igazad van, tudom. Nekem nem lenne baj, ha neki is lenne gyereke, igazából.
Nekem nem lenne gond, edzett vagyok, nekem 4 gyermekem van :) akinek nincs, esetleg annál gond lehet, de fene tudja. Én úgy látom, hogy sokszor nem az a gond, hogy gyerek van, hanem az, hogy azoknak a gyerekeknek apjuk is van, akivel így vagy úgy, de kapcsolatba kell kerülni időnként esetleg és ezt valaki kellemetlenül éli meg (nekem ez nem lenne gond mondjuk). Egyszerűbb a helyzet és egyben SZOMORÚBB is, ha a gyerekek apja kevésbé vesz már részt a nevelésben, tehát, ha már nem foglalkozik velük túl sokat.
De ha a férfiak (apa és az új férfi társad) felnőttként, kellő intelligenciával kezelik az új helyzetet, az a legjobb opció mindenkinek, neked is, az új párodnak is, a gyerekeknek is és persze a volt párodnak is. Szerintem.
"egy társ érdekel, aki tudja pótolni a gyerekek apját és aki mellettem van jóban-rosszban"
Vagyis egy beta luzer kell neked? Pechedre, egyre kevesebb van beloluk.......
40F incel
Férfiként, és komolyan kérdem!
- Jó nő vagy?
- Szexben minden mehet?
- Lóvé?
- Hitel?
- A gyerekek apjai?
- Hol laksz? Nem a konkrét cím, csak annyi, hogy 2000 fős falu, vagy város?
- Költözés játszik?
Az is számít, hogy a gyerekek apjával milyen a kapcsolatod. Ha normálisan, egymás különálló életét tiszteletben tartva váltatok el, az jó, de ez a ritkább. Ha viszont állandó csata megy, ebbe nem szívesen lép bele sem gyermekes, sem gyermektelen férfi.
18-as jó szempontokat írt! És igenis számít a külsőd!
19.
A 18. persze, hogy jó szempontokat ír. Ciszhetero kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!