Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként 2 gyerekkel már lehetetlen párt találni?
Figyelt kérdés
28 éves vagyokaug. 13. 22:14
21/37 anonim válasza:
"A szex a legkevésbé sem érdekel"
Sok sikert.
22/37 anonim válasza:
21.
Ez nem jelent semmit. Én sem szeretem a melóm, de csinálom. >:)
23/37 anonim válasza:
#7 A lottó ötösre nagyobb esélyed van.Ha te olyan szintű nő lennél, aki képes ilyen pasast összeszedni, akkor nem itt kérdezősködnél.
24/37 anonim válasza:
Sokgyerekes elvált férfiaknál lenne esélyed.
25/37 anonim válasza:
Sztem rohadt nehéz dolog. Nem lehetetlen, de rohadt nehéz
26/37 anonim válasza:
Igen, lehet.Ismerősöm is talált két picivel, a pasi iszonyat rendes, átlagosan helyes és birka türelme van . Én 5 percet is alig bírok ki az ismerősöm közelében...
27/37 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Én sem gondoltam volna, hogy kikezdek egy ilyen nővel, de annyira megfogott mind külső és belső szempontjából.
Végül ő dobott, hogy neki most túl zűrös minden 😅😅
28/37 anonim válasza:
Attol fugg mennyi ideje van gyerek nelkul. Aki egy randira se tud elmenni 10 évig se(mert munka utan gyerek, hétvégén gyerek) annak úgy nehéz lesz vagy soha nem is lesz senkije.
29/37 anonim válasza:
Ja meg kapcsolatban is amig te gyerekkel vagy a másik meg éli világát nelkuled mert nem erszbrá az is off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!