Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyaként tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyaként tényleg nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, van egy 3 éves kislányom, viszont párom sajnos nincs (a gyerek apjával nem jöttek össze a dolgok). mennyire lehetetlen így a jövőben egy olyan férfit találnom aki így is, kislányommal együtt is elfogad? szeretnék magam mellé egy embert aki szeret és én is szerethetem, számomra ez is nagyon fontos de reménytelennek érzem a helyzetem gyakran 🙁

szivesen olvasnék pozitív tapasztalatokat ez ügyben

jan. 2. 17:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
43%
20: Mindenki magából indul ki ugyebár. Gondolom privátot már dobtad is amikor megláttad, hogy 22 éves.
jan. 2. 17:40
 22/38 anonim ***** válasza:
45%
Dobta a franc 36 éves vagyok, hozzám képest csak leányanya, én már letettem valamit az asztalra, hitelmentes ház, autó stb.
jan. 2. 17:45
 23/38 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen korban sztem nehéz lesz, aki valóban komolyan vesz téged. Mivel baromira fiatal vagy 22 éves és már van egy 3 éves gyereked. Normális pasi, nem akarna veled emiatt komoly kapcsolatot, tök mind1 védekeztél e vagy sem, gyereket szültél már 19 évesen és pont. Ez már mínusz. Félre ne értsd nem negatívként éld meg ezt, hanem egyszerűen azok a normális pasik mást keresnek. Lehet neked is inkább a gyerekedre kellene a fókuszt tenned és ő neki a boldogságàt biztosítsad és nem azt, hogy legyen pasim minden áron.

Azok a pasik fognak betalálni téged, akik lazakapcsolatot, barátság extrákkal akarnak, de semmi komolyat. Nem akarnak elkötelelezedni melletted. Illetve az olyanok, akik sérültek és csak ki akarnak használni, önmagukról nem tudnak, csak legyen vki és azt se tudják mi van, vagy már nekik is gyerekük van, de viszont azokat te idősnek találod magad mellé. Ebben viszont lehet te is sérült leszel, mert annyira akarsz magadnak pasit, amit írtál, meg talán amiatt is, hogy könnyebben menjen a gyereknevelés, legyen anyagi segítséged és érzelmi támaszod is.

Viszont ahogy idősödől és nő a gyereked, úgy már szélesedni fog a spektrum, hogy komolyabb pasit találjál. Ha fejleszted önmagad, akkor jobban megismered, hogy ki vagy te és mire is van szükséged és mit keresel. Kicsit még te is gyerek vagy, akinek gyereke lett.

jan. 2. 17:45
 24/38 anonim ***** válasza:
23: Felesleges várnia, nézzen szét 25 és 35 között, ott már nagyobb eséllyel találna.
jan. 2. 17:48
 25/38 anonim ***** válasza:
68%
Nem fog találni olyan férfit aki normálisnak mondható mert nem fog vele lenni párkapcsolatban olyan lánnyal aki 19 évesen felcsináltatta magát és nagyon jól teszi.
jan. 2. 17:50
 26/38 anonim ***** válasza:
93%
Ezen az oldalon mindenki védekezés mellett lesz terhes meg későn veszi észre.....
jan. 2. 18:25
 27/38 anonim ***** válasza:
82%

Elfelejtheti egy anya a jóképű, mezomorf testalkatú férfiakat. Főleg külsőben jelentősen lejjebb kell adnia, de lehet még ez sem elég.

Ahogy már felettem is írták, az a férfi aki már letett valamit az asztalra anyagilag, sokszor önbecsülésből sem fogja nevelni más férfi gyerekét.

jan. 2. 18:30
 28/38 anonim ***** válasza:
Egyébként meg lehet nézni mi megy Németországban, most hogy beözönlöttek oda a fiatal ukrán anyukák. Bombázó nők nyomulnak egy utolsó köpcös nyomi magyar bevándorló férfira is. Most karácsonykor is a németben élő rokonaimtól rengeteg sztorit hallottam, micsoda botrányok vannak, mennyire rámennek az ukrán nők a nős férfiakra is.
jan. 2. 18:32
 29/38 anonim ***** válasza:
73%
Ha korban hozzád illő férfit keresel, és külsőre is válogatsz azért, nehezebb dolgod lesz, de nem teljesen esélytelen a dolog. Nyilván függ attól, mit vársz el a másiktól. Ha még azzal is megspékeled, hogy legyen jóképű, izmos, gazdag, fogadja el a gyerekedet, foglalkozzon vele, költsön is rá, de neki ne legyen, akkor azért necces. Minden attól függ, te miben vagy hajlandó engedi / mennyire finnyás az ízlésed. Jó-e vki, aki nem annyira médiaideál szerűen szexi? Oké-e egy szintén egyedülálló apuka férfi? Jó-e vki, aki nem max. 29 éves, hanem idősebb? Hajlandó lennél-e költözni?
jan. 2. 19:04
 30/38 anonim ***** válasza:
83%
Nem lesz könnyű, az biztos. 22 évesen gyerek nélkül is többnyire csak szexre lehet partnert találni, komoly kapcsolatra csak ritkán. A gyerek meg valóban rontja az esélyeidet, a korban hozzád valók ódzkodnak a felelősségtől. Ez nem csak most van így, az én fiatal koromban szóba sem álltak volna veled.
jan. 2. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!