Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülalló anyakent, miert olyan nehez párt találni?
Figyelt kérdés
Neha olyan megveto pillantasokkal kell szembesülnöm2019. júl. 8. 14:17
1/40 anonim válasza:
mert nemszivessen nevelnek idegen gyereket,és nem pótapa szerepre vágynak.
2/40 anonim válasza:
Azelött könnyu volt ? Nagyon egyéni , nem biztos az az oka hogy van gyerek
3/40 anonim válasza:
Tudod, gyerekes pasinak sem sokkal jobb.
4/40 anonim válasza:
Mert a legtobb egyedulallo anya az csak egy penzautomatat keres meg akkor is, ha azt mondja "de en mas vagyok"
Plusz a partner sose lesz olyan fontos, mint a sajat gyerekei.
5/40 anonim válasza:
Mert senki nem akar önként beállni a sor végére a fontosságban. Meg elviselni hogy a nője élete végéig tartani fogja a kapcsolatot az exével a gyerekek miatt. Meg hogy ő csak a pénzt talicskázza haza,de ne legyen beleszólása semmibe. Meg az elhalasztott programok mert épp mucika 2-nek van ballagása,mucika 1-nek sportversenye stb. semmit nem lehet szervezni,mert egyet tüsszent és annyi a programnak. ilyesmik.
6/40 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz. Sőt, normálisabb párt találtam, mivel a gyerekem apját nagyon fiatalon ismertem meg. (Sok év után vállaltunk gyereket, még mielőtt valaki megszólna). Nem kellett sem eltartó, sem pótapa, társ kellett. Fél év alatt találtam új társat, és 9 éve vagyunk együtt. A gyerek lassan felnő, de mi társnak megmaradunk egymásnak.
7/40 anonim válasza:
Mert egy egyedülálló férfi, ha gyereke sincs, akkor nem nagyon akar olyan nőt, akinek már van, mert közöset szeretne és nem másét. Emellett a legtöbb esetben az is zavaró, ha a gyerek apja nagyon belemászik a kapcsolatba...
8/40 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy milyen sok pasinak van itt ilyen tapasztalata. Akkor mégiscsak összeálltatok ilyen nőkkel. Vagy fogalmatok sincs róla, csak jó beléjük rúgni, mert nem titeket választottak elsőre.
9/40 anonim válasza:
Nem értem mit nem lehet ezen érteni...sokan egyszerűen nem akarják más gyerekét nevelgetni, összeköltözés után eltartani. Stb.
Nincs ebbe rossz szándék, mások vagyunk, más preferenciákkal, igényekkel.
10/40 anonim válasza:
Semmi köze a gyerekhez!
Nálam az alapkövetelmény, hogy legyen gyerek!
Anélkül szinte semmi esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!