Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülalló anyakent, miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülalló anyakent, miert olyan nehez párt találni?

Figyelt kérdés
Neha olyan megveto pillantasokkal kell szembesülnöm
2019. júl. 8. 14:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%

"Válás esetén a férj kifosztása."

Senki nem akarja más gyerekét eltartani. Az egyedülálló anyák csak eltartót keresnek.

Ha ennyire gyakori a férjek kifosztása, akkor miért kéne a nőt és a gyereket eltartani, hiszen vitték a férj vagyonát.

2019. júl. 8. 18:14
 32/40 anonim ***** válasza:
82%
Az semmi...de ha nem tetszel a kölyöknek hiába puncsolsz neki (már ez is megalázó,más gyerekének benyalni hogy hagyja hogy az anyjával legyél..),mert esetleg apuci visszatérésében reménykedik,akkor elmar az anyja mellől és pokollá teszi az életed,nem nyugszik amíg el nem üldöz,akár még ha passzolnátok is a nővel. Nyilván a gyereket fogja választani,nem a szerencsétlen pasit,aki mondjuk gürcölt értük,csak mucuskának nem tetszett.
2019. júl. 8. 18:34
 33/40 anonim ***** válasza:
58%

Egyedülálló anya vagyok szintén, de 2 gyerekkel. Nekem a társkeresőzés, bár csak randikig jutottunk, beválik. Az a durva, hogy 10-ből maximum 1 az olyan férfi, aki ír nekem és szintén van gyereke. A korosztályomból 35+-os vagyok, csak gyermektelen férfiak ismerkednének velem. Pedig én rendelkezem pár kiló túlsúllyal a diplomám mellé, de így is fiatalabbmak néznek a koromnál.

Javaslom, hogy regisztrálj te is fel ilyen oldalra, mert vannak fent normálisak is. Akikkel eddig randiztam, sosem a gyerekeim miatt nem lett folytatás. Sőt volt akivel hónapokba telt, mire kiderült, hogy más miatt nem passzolunk össze, de addig a gyerekeim nem voltak belekeverbe a találkozóinkba.

Nem sokkal nehezebb gyerekkel, mint gyerek nélkül, csak szűkül a kör.

2019. júl. 8. 18:42
 34/40 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó. Ha a gyerekeidet is vinnéd a randikra 90%-ban nem lenne 2. randi. Addig minden szép és jó amíg nem azokkal kell élni és más gyerekéhez alkalmazkodni. Amúgy meg szexre jó a gyerekes nő,mert lyuk lyuk,kapcsolatra csak birkatürelmű elkeseredett pasi akinek nem jutott jobb választ direkt olyat a saját első gyereket szülő nő helyett. Ezt mint nő mondom.
2019. júl. 8. 18:55
 35/40 anonim ***** válasza:
45%
Még a Berki exének is van új, komoly kapcsolata. Egy fiatal, jóképű focista srác. Biztos nagyon elkeseredett lehetett.
2019. júl. 8. 19:06
 36/40 anonim ***** válasza:
64%
A férjem egy intelligens, jó humorú, jó kiállású, jó munkával rendelkező férfi. Ismert engem és a gyerekemet is korábbról, és mikor elváltam, ő volt az, aki kezdeményezett. 9 éve vagyunk együtt, tehát nem hinném, hogy csak egy lyuk vagyok neki. Külföldre költöztünk, közös házat vettünk, boldogan élünk.
2019. júl. 8. 19:10
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt a csatakancát szerintem ne hozzuk fel példának. A híres emberek 2-3évente válnak,újraházasoknak,szülnek minden szintén gazdag és híres pasijuknak. Pamela felkapaszkodott berki hátán,szült egyet hogy élete végéig vígan éljen a valószínűleg nem 20ezer ft gyerektartásból,aztán amikor megszedte magát és már ciki volt azzal a barommal lenni lepattant. Szerinted az a pasi az eszéért vagy a hírneve és a pénze miatt van vele? :D
2019. júl. 8. 19:56
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Azt tapasztalom, hogy sok az egyedülálló anya gyerekkel. Párhuzamban sok a szingli (férfi).

A férfi rendszerint az "első" akar lenni egy kapcsolatban, így nehezen vállalna be egy gyerekkel rendelkező nőt. Független attól, hogy az illető milyen szép, okos, stb.

2019. júl. 8. 21:14
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Én például szívesen ismerkedem olyan nővel akinek van gyereke, mert nekem is van, nem kizáró ok. Komoly kapcsolatot szeretnék, mégsem találok megfelelő nőt..
2019. júl. 9. 13:35
 40/40 anonim ***** válasza:
54%
Mondjatok már meg, hogy a pitsaba lehet a ferjet/felesegwt kifosztani? Nem az usa-ban vagyunk. Élvezed, hogy seggbol elorangatott lozungokat szajkozol?
2019. júl. 9. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!