Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ezek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ezek a nők nem találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben egyre inkább jellemző a következő jelenség/személy:

20-35 közötti nő. Nem egy miss universe, de szép arca és egészséges testalkata van; tanult, tájékozott. Van humorérzéke, jól tud bánni az emberekkel, van társasága. Van személyisége, van benne olyan tulajdonság, ami felkelthetné valaki érdeklődését, mégis hosszú évek óta egyedülálló. Mitől van ez? (Főleg, ha mellé az elvárások sem magasak)

2018. aug. 29. 20:03
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
19%
Hol élsz helyileg? Eldorado-ban?
2018. aug. 29. 20:04
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg ilyen nő van, az én ismeretségi körömben is mindig voltak ilyenek. De itt feleslegesen kérdezel, mert majd azt mondják hogy biztosan csak a kigyúrt macsó kell, és über válogatósak, mert nem akarnak szerelem nélkül leragadni egy kapcsolatban. (tehát inkább vannak egyedül, mint olyannal akivel nincsen meg az összhang).
2018. aug. 29. 20:09
 3/37 anonim ***** válasza:
45%

"ha mellé az elvárások sem magasak"

Ezt gondolják ők, valójában az elsö számú ok a nőknél, hogy messze jobb férfit akarnak, mint amilyet realisan megkaphatnának. Amikor felsorolják a "igazán nem magas" fetételeket, akkor mindig kiderül, hogy a férfiak ugyanarra top pár százalékára pályaznak, mint az összes több nő.

2018. aug. 29. 20:10
 4/37 anonim ***** válasza:
34%
Pedig általában a qrvanagy elvárások miatt van ez
2018. aug. 29. 20:13
 5/37 anonim ***** válasza:
24%

Nincs szívűk, csak pózólnak, különböző karaktereket személyisitenek meg. De egyikben sincs meg az a plusz, amire egy férfi 1 nap alatt kezesbáránnyá változik a kezük alatt.

Bezony.

2018. aug. 29. 20:16
 6/37 anonim ***** válasza:
53%

Én is ilyen nő vagyok, leírom a sztorit a saját szemszögemből: 32 éves vagyok. 23 évesen diplomáztam, egyetem mellett diákmunkáztam, buliztam, tanultam. Több barátom is volt, hosszabb-rövidebb ideig, bulik alkalmával az egyéjszakások is belefértek. Suli után munkát kerestem, egyedül tartok fenn albit, vállalok másodállást, hogy azon a színvonalon éljek, amit elterveztem magamnak. Konditerembe járok, szoliba, fodrászhoz, másiddiplomáznj, baráti társasággal nyaralok.

25-től 30-ig komoly kapcsolatom volt, együtt is éltünk, de vége lett.

Azóta is mindig akad(na) pasi, de ma már nem elég egy konditermi izomagy, max. ágymelegítőnek.

Ahogy haladok a korral, a léc is egyre magasabb. 32 vagyok, de nem esek kétségbe, hogy még senki nem vett el, és nem pánikolok, amiért nem babáztam le az első jött-mentnek.

És hogy miért nem találok párt? Találok. Csak kompromisszumot nem kötök senkivel, és szerintem a többi nőtársam sem éri be félmegoldásokkal, ha ő maga is sokat tud beletenni egy kapcsolatba.

2018. aug. 29. 20:18
 7/37 anonim ***** válasza:
53%

"Találok. Csak kompromisszumot nem kötök senkivel"

Aztán majd 5-10 év múlva meg azon fogsz itt keseregni, hogy hol vannak a férfiak :)

2018. aug. 29. 20:30
 8/37 anonim ***** válasza:
23%

6#

Ezt miért gondolják sokan, hogy "ők is sokat tudnak beletenni egy kapcsolatba" ?

2018. aug. 29. 20:30
 9/37 anonim ***** válasza:
83%

A kolegínának nincs sem ideje sem kedve. Ennyi.

32/f

2018. aug. 29. 20:32
 10/37 anonim ***** válasza:
48%

Ja, kiegészítés... sokat tudnál beletenni egy kapcsolatba, csak el várod, hogy a másik tegyen bele mindent, te meg cserébe nem csinálsz semmit.

32/f

2018. aug. 29. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!