Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ezek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ezek a nők nem találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben egyre inkább jellemző a következő jelenség/személy:

20-35 közötti nő. Nem egy miss universe, de szép arca és egészséges testalkata van; tanult, tájékozott. Van humorérzéke, jól tud bánni az emberekkel, van társasága. Van személyisége, van benne olyan tulajdonság, ami felkelthetné valaki érdeklődését, mégis hosszú évek óta egyedülálló. Mitől van ez? (Főleg, ha mellé az elvárások sem magasak)

2018. aug. 29. 20:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%

Ismerek ilyet én is egy párat.

Elmondásuk szerint, még nem jött el az, akit tudnának szeretni. Nincsenek különösebb elvárásaik. Ők csak azzal tudnak szexelni, akit igazán tudnak szeretni.

Innentől, hiába vannak körülöttük rendes férfiak, nincs szerelem, nincs szex, akkor minek jönnének össze velük.

Egyikkel veséztük a témát. 2 év alatt, 4 nagyon szimpatikus férfivel futott össze. Randik, beszélgetések és szex. Mivel nem volt szerelmes még, mind a néggyel a szex nulla volt számára. Fel is adta, majd ha jön a mindent elsöprő szerelem, mással nem kisérletezik tovább.

Nem minden nő tud csak úgy egy jót szexelni.

2018. aug. 29. 20:35
 12/37 anonim ***** válasza:
85%

Elég sok ilyen nőismerősöm van. Csinosak, intelligensek, jó munkájuk van

Általában 2 kategóriába esnek:

- csak a szupertökéletes férfi jöhet szóba, az meg nem talál rájuk, így egyedül vannak

- rájuk talált a szupertökéletes, megdugta őket 1x, másnap már a telefont sem veszik fel, így aztán inkább nem kockáztatnak, mert minden férfi csak szexet akar.

2018. aug. 29. 20:36
 13/37 anonim ***** válasza:
54%

Az elvárások az egekben vannak náluk,csak ők sem ismerik be maguknak sem. A fejükben él egy kép,amilyet szeretnének,és ha nem olyan az adott személy bármilyen szempontból,akkor már nem is érdekli őket az illető.

Pedig tökéletes nincsen,ők maguk sem azok. Csak azt hiszik magukról.

Nagyon magas lóról beszélnek,és fogalmuk sincsen igazából ki milyen ember valójában. Ezért kéne megismerniük az adott embereket,akik valamilyen szempontból bejönnek nekik mondjuk, hiszen lehet hogy utána már jól kijönnének a másikkal. Csak ők a saját maguk esélyét vágják el tulajdonképpen, a tökéletes kergetésével...

27/F

2018. aug. 29. 20:42
 14/37 anonim ***** válasza:
45%
A nőknél még az is gondot szokott jelenteni, hogy amíg fiatalok, igazán jól néznek ki és könnyen adják a szexet, egészen különleges férfiaiat is megkaphatnak. De ilyen kaliberű férfiaknál később már esélyük sincs, viszont addigra már képtelenek az átlagpasikhoz vonzódni, miután megélték milyen egy "olyan" férfival együtt lenni.
2018. aug. 29. 20:58
 15/37 anonim ***** válasza:
31%
Semmit nem veszítünk ha ezek a nők egyedül maradnak.
2018. aug. 29. 21:03
 16/37 anonim ***** válasza:
82%
Nálam általában ott szokott bukni a dolog, hogy ellaposodik a beszélgetés, illetve amint kiderül, hogy engem mi minden érdekel, akkor elmarad a másik, mert kiderül, hogy nagyon más, mint én, és nem tudnánk összeegyeztetni a dolgokat. Ritkán fordul elő, hogy én írok utoljára, általában nekem nem írnak ismét.
2018. aug. 29. 21:04
 17/37 anonim ***** válasza:
24%
#16: Ha általában neked nem írnak vissza, akkor te írsz utoljára. lol
2018. aug. 29. 21:32
 18/37 anonim ***** válasza:
60%
Így van, hogy találtad ki? És én vagyok a nő. Észkombájn.
2018. aug. 29. 21:33
 19/37 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem is keresnek. Legfeljebb arra várnak, hogy majd valaki megtalálja őket. Hát, várják. :)
2018. aug. 29. 22:12
 20/37 anonim ***** válasza:
77%

Jó kérdés, talán mert nincs választék vagy hozzávaló én is így vagyok ezzel pedig állítólag jófej meg kedves lány vagyok, és nincs magas elvárásom

20l

2018. aug. 29. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!