Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ezek a nők nem találnak maguknak párt?
Az ismeretségi körömben egyre inkább jellemző a következő jelenség/személy:
20-35 közötti nő. Nem egy miss universe, de szép arca és egészséges testalkata van; tanult, tájékozott. Van humorérzéke, jól tud bánni az emberekkel, van társasága. Van személyisége, van benne olyan tulajdonság, ami felkelthetné valaki érdeklődését, mégis hosszú évek óta egyedülálló. Mitől van ez? (Főleg, ha mellé az elvárások sem magasak)
A mai modern pasikkal komoly kapcsolatot kialakítani, amibeb tényleg lehet élni? Max pár hónapig.
Ülni a kanapén egyedül is megy, nem kell egy nyávog hapsi mellé. Menjünk fel a Várba, jajjj egész héten dolgoztam. Üljünk ki a szabadban piknikezni jajjj egész héten dolgoztam. Végre kijött XY film, pár hét és letöltjük, jó lehet a kiállítás, ez sem érdekel... Minek, ültök, vagytok, az értelmes nő meg menekül tőletek, aztán kezdtek mindent elölről mással. Ha meg programot szervezünk barátokkal, akkor biztos mást is csinálunk közben.
Na ezért vagyok pl én egyedül inkább. Én osztom be az időm, nem kell vívni, hogy mozduljunk már meg, ne csak abból álljon az élet, hogy reggeltől estig meló, otthon zaba robot, majd unalmas szex és szunya. Tudom magas elvárás, adjam lejjebb.
“A mai modern pasikkal komoly kapcsolatot kialakítani, amibeb tényleg lehet élni? Max pár hónapig.”
Lehet, hogy ez alapján kellene part választani, és Nen aszerint, hogy milyen jó a seroja.
Amúgy ne gondold, hogy a modern nő jobb. Ez inkább a modern ember szindróma.
Nő: unatkozik, nincs mit csinálnia.
Szeret utazni = kocsival elmegyünk valami szép városba, és a főtéren kávézunk 3 órán át
Szeret kirándulni = kocsival felmegyünk a normafához, ahol egy rétessel 3 órán át ül az aszfaltút mellett, mert a magassarkú - szupermini nyári ruha kombó csak mutogatni jó
Szeret szórakozni = bedobunk valamelyik insta kompatibilis fröccs teraszon egy 4-5 db min 2000 forintos koktélt.
Szereti a kultúrát = pont az a kiállítás, vagy színházi műsor nem érdekli amire vinnéd. Meg a következő sem. Meg az utána levő sem. Ami tetszene, mert a barátnője dícserte, az valami tipikus altesti humorra építő gagyi, vagy agyonhypeolt külföldi “csak egyszer az Arénában” típusú műsor
És ezek nem 18 éves lanykák voltak.
A XXI. századi ember legfőbb tulajdonsaga, hogy semmit nem csinál, de folyton fáradt, még az üléshez is
@25
“nyaralás abból áll, hogy kifekszik a strandra”
Gyere hozzám feleségül 😀
Pont ugyanez a bajom a nőkkel. Nyaralás = döglés a tengerparton (nem Balaton\tenger eleve szoba sem jöhet, a jó kis skandináv ötletem leszelólva mindenki által, hogy ott mit lehet csinálni).
Azt hiszem ha nég elmondom, hogy félmaratont is tudok futni, akkor már csak a helyszínt kell kiválasztani az esküvőhöz 😀
(Komolyabban szólva, tényleg nem tudom, hogy miért nem találnak egymásra az ilyen emberek. Sok nőtől hallom, hogy irigyelnek, hogy utazom, színházba megyek, túrázok, megnézek egy kiállítást, mert az ő pártjukat ilyesmire soha Nen lehetne rávenni. De tényleg, akkor mi alapján választották a pasit, aki max kanapén tespedést tudja felmutatni? Mert a szép mosoly nem rossz tulajdonság, de hosszabb távon rém unalmas lehet egy kirakati próbababa mellett élni).
“Biztos a nő, együtt is élnek, minek unni amit ő akar... Ennyi.”
De pont ezt mondom!
Nem olyan férfit kell keresni, aki unja a programot, csak elmegy, mert be akarja fűzni a csajt, hanem olyat, akivel tényleg közös az érdeklődés, és aki már a csaj előtt is ezeket csinálta.
Ismerek pl férfit és nőt is, aki folyton azzal jön, hogy most punnyad, de ha lenne párja akkor nem tenné.
Mindig kérdezem, hogy mi tartja vissza, hogy egyedül elmenjen egy színházba, ha annyira vágyik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!