Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ezek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ezek a nők nem találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben egyre inkább jellemző a következő jelenség/személy:

20-35 közötti nő. Nem egy miss universe, de szép arca és egészséges testalkata van; tanult, tájékozott. Van humorérzéke, jól tud bánni az emberekkel, van társasága. Van személyisége, van benne olyan tulajdonság, ami felkelthetné valaki érdeklődését, mégis hosszú évek óta egyedülálló. Mitől van ez? (Főleg, ha mellé az elvárások sem magasak)

2018. aug. 29. 20:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy meg zabálják ezt a sok női hormont tartalmazó ételeket,(szója, feldolgozott felvágottak, csoki, sör, kávé, nyalánkságok, zsíros ételek) nem csoda h nincs kurázsi bennük, lenyomja a tesztoszteronjukat, meg a doppamint, ráadásul ezek a fickók szgépes játékokon meg tv-n nőttek fel! Mit vártok tőlük? Áááááá
2018. aug. 30. 17:50
 32/37 anonim ***** válasza:

"Gyere hozzám feleségül" - Az életvitel a leggyakoribb, amin bukni szokott a dolog, de bukott már máson is. Szóval légyszi ne kezeld ezt ilyen sarkosan. :-) Volt olyan, akivel egész jól kijöttünk, hasonló életvitel pipa, aztán kiderült, hogy dohányzik, nálam meg zéró tolerancia van ezen a téren. De volt, akivel személyesen futottam össze egy rendezvényen, ott is klappolt a hasonló életvitel, csak lerohant, mint egy rakéta, és villámgyorsan kiderült, mekkora öntelt hólyag, hát megint csak nem... stb. Szóval lehet más bukó is.

Az alap problémára visszatérve ez az életmódbeli eltérés rendszeresen előjön, de még baráti körben is, szóval van, akivel lehet ugyan egyik-másik dolgot csinálni, de nagyon kevés olyat ismerek, akivel akár mindent is, csak hát nehéz összehozni, mert ezek nem régi ismerősök, és már nekem is, nekik is megvan a kialakult rendszer, vagy épp van valakijük, mikor megismerem őket (hogy meddig, az más kérdés).

2018. aug. 31. 08:35
 33/37 anonim ***** válasza:
75%
Barátzónába teszik a lehetséges embereket, nem képesek semmilyen kompromisszumra. Nem azt mondom, hogy mindenkivel kefélni meg együtt élni kellene, de amikor 10 jelöltből 10-et valami bagatel ok (minden klappol, de dohányzik) miatt utasítanak el, akkor magukba kéne nézni. Rájöhetnének, hogy ők sem hibátlanok, de az önismeret hiányzik
2018. dec. 8. 08:14
 34/37 anonim ***** válasza:
65%
"valami bagatel ok (minden klappol, de dohányzik)" - A dohányzás miért bagatell ok, ha nem bírom a cigifüstöt és dohányszagot, mert csípi a szememet, szúrja az orromat, fáj tőle a fejem? Igen, attól is, amit a bagós bőre és ruhája magába szív, nem csak a füst.
2018. dec. 8. 09:00
 35/37 anonim ***** válasza:
38%

Azért, mert semki sem tökéletes nekik. Azt remélik, majd hogy egy 10/10 egy csávó megszólítja őket és elindul a love story. De az-az igazság ennek nagyon kevés az esélye.

----------------

Nekem volt szép barátnőm, de az csak a dolog kis mértéke ami ahhoz kell, hogy egymással kijöjjünk. Szerelemes voltam bele, de az életmódja nem egyezett az enyémmel. Ö a ruháját a földön tárolta, koszos butyit is képes volt felvenni, lusta volt magára mosni. Hazudozott, kamuzott. Elkezdte a tetoválást, piercing 1-2 még elnéztem, de amikor már fültágítót is beszerzett.

Szépen kiábrándultam belőle és szakítottam vele, persze én voltam a köcsög bQzi,aki mosta a ruháit, fizette a számláit ja és asztmásként még a dohányzását is eltürtem.

Aztán 3 évig nem volt senkim, nyáron meg egy kevésbé szép lánykába lettem szerelmes ki, de ő 10/10-est akart, mint a fent lévő nők. Így a Randi vége lett.

Vannak további lányok, csak Facebookon a csajozás, hogymondjam nem biztos bejön.

2018. dec. 8. 09:24
 36/37 anonim ***** válasza:
72%
A sok nőnek aki azért nyafog mert a srác dolgozik és fáradt, azt mondom, hogy majd találnak olyat aki ráér máaszkálni velük és nem fáradt. Én a magam részéről 30 feletti férfiként nem vágyom arra, hogy minden hétvégén túrázás meg hegymászás, mászkálás legyen a program. Óvodás koromban sem voltam hiperaktív, mára ez hatványozottan igaz. Nyugisabb nő kell, aki képes megülni a fenekén. Aki megérti ha fáradt vagyok, mert ő is dolgozik, és a munkája nem abból áll, hogy festi a körmét valami eldugott hivatalban ahová évente 2 napon mennek csak emberek valami földtulajdon-örökösödési illeték vagy hasonló ügy miatt. Nem szeretem ha valaki csak úgy tudja elfoglalni magát, ha évente 5x körbeutazza a világot, túrázik, nemtudommit csinál. Remélem vannak otthonülősebb csajok is, akiknek egy jó beszélgetés többet jelent, mint egy luxus szállodás külföldi út. Naív vagyok, tudom....
2018. dec. 10. 20:08
 37/37 anonim ***** válasza:
65%
"Nem szeretem ha valaki csak úgy tudja elfoglalni magát, ha évente 5x körbeutazza a világot, túrázik, nemtudommit csinál" - Nem vagyunk egyformák, engem az aktív kikapcsolódás jobban pihentet, mint az otthonülés, ez nem jelenti azt, hogy sosem ülök otthon, de többször megyek valahova, mint hogy otthon ülnék, mert én ezzel pihenek, sokszor a passzív hétvégéim olyan fárasztóak tudnak lenni, mint hogyha abba sem hagytam volna a munkát, ha megyek valahova, legalább valami mást csinálok, akkor jobban érzem, hogy pihenek, kiszakadok a mókuskerékből. De nem szólom meg az otthonülőket, csak nincs velük dolgom, és ennyi. :-)
2018. dec. 10. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!