Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ezek a nők nem találnak maguknak párt?
Az ismeretségi körömben egyre inkább jellemző a következő jelenség/személy:
20-35 közötti nő. Nem egy miss universe, de szép arca és egészséges testalkata van; tanult, tájékozott. Van humorérzéke, jól tud bánni az emberekkel, van társasága. Van személyisége, van benne olyan tulajdonság, ami felkelthetné valaki érdeklődését, mégis hosszú évek óta egyedülálló. Mitől van ez? (Főleg, ha mellé az elvárások sem magasak)
"Gyere hozzám feleségül" - Az életvitel a leggyakoribb, amin bukni szokott a dolog, de bukott már máson is. Szóval légyszi ne kezeld ezt ilyen sarkosan. :-) Volt olyan, akivel egész jól kijöttünk, hasonló életvitel pipa, aztán kiderült, hogy dohányzik, nálam meg zéró tolerancia van ezen a téren. De volt, akivel személyesen futottam össze egy rendezvényen, ott is klappolt a hasonló életvitel, csak lerohant, mint egy rakéta, és villámgyorsan kiderült, mekkora öntelt hólyag, hát megint csak nem... stb. Szóval lehet más bukó is.
Az alap problémára visszatérve ez az életmódbeli eltérés rendszeresen előjön, de még baráti körben is, szóval van, akivel lehet ugyan egyik-másik dolgot csinálni, de nagyon kevés olyat ismerek, akivel akár mindent is, csak hát nehéz összehozni, mert ezek nem régi ismerősök, és már nekem is, nekik is megvan a kialakult rendszer, vagy épp van valakijük, mikor megismerem őket (hogy meddig, az más kérdés).
Azért, mert semki sem tökéletes nekik. Azt remélik, majd hogy egy 10/10 egy csávó megszólítja őket és elindul a love story. De az-az igazság ennek nagyon kevés az esélye.
----------------
Nekem volt szép barátnőm, de az csak a dolog kis mértéke ami ahhoz kell, hogy egymással kijöjjünk. Szerelemes voltam bele, de az életmódja nem egyezett az enyémmel. Ö a ruháját a földön tárolta, koszos butyit is képes volt felvenni, lusta volt magára mosni. Hazudozott, kamuzott. Elkezdte a tetoválást, piercing 1-2 még elnéztem, de amikor már fültágítót is beszerzett.
Szépen kiábrándultam belőle és szakítottam vele, persze én voltam a köcsög bQzi,aki mosta a ruháit, fizette a számláit ja és asztmásként még a dohányzását is eltürtem.
Aztán 3 évig nem volt senkim, nyáron meg egy kevésbé szép lánykába lettem szerelmes ki, de ő 10/10-est akart, mint a fent lévő nők. Így a Randi vége lett.
Vannak további lányok, csak Facebookon a csajozás, hogymondjam nem biztos bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!