Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló kövérebb/duci lányok! Ti is szeretnétek párt magatoknak?
Én egy szingli, duci lány vagyok, de inkább a jókedvű, folyton mosolygós típus. Egyszer élünk, akkor pedig miért legyek szomorú? :D
Volt, hogy úgy éreztem, jó lenne, ha lenne valakim, de nem ettől függ az életem.
19L
Hát, cukorborsó, akkor te a ritka kivételek közé tartozol, ha az eseteid.:)
Amúgy sajnos nem mindent tud kompenzálni egy szép arc.
Egyébként neked mit jelent a duci, kövérebb? Elég relatív...
Válaszolva a kérdésre: igen, szeretnének általában. Én is, és akiket ismerek, azok is.
Én is tök vidám duci lány vagyok :D
Rajtam például tök arányosan oszlik el a súly, mert a így legalább van rendesen fenekem, meg nagy mellem, de a derekam vékony, a hasam viszonylag lapos, a lábaimat pedig edzem :D
De amúgy szerintem nem igaz, hogy szomorúak és komorak vagyunk. Szerintem sokkal vidámabbak az ilyen lányok mint a csontsoványak :)
Szerintem is van abban valami, hogy a ducibb lányok vidámabbak... Élvezik az életüket, és nem aggódnak állandóan minden sz@ron, meg minden étel kalóriaértékén...
Sok ember élete végéig hajszolja a tökéletességet, és mire véget ér, rájön, hogy nem is létezett soha... Tömik magukba a sok norbi moslékot, meg bio vackokat, amit régen a jó magyar paraszt emberek a malacoknak öntöttek takarmány gyanánt... :))
Lazábbak, felszabadultabbak, sokkal jobb társak és egyben jobb beszélő partnerek :D
Legalábbis az én tapasztalataim alapján ez a véleményem...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!