Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló kövérebb/duci lányok! Ti is szeretnétek párt magatoknak?
álljálljállj, akik azt írják, a mai fiúk csak a vékonykákat akarják, azoknak egy kis helyesbítés: a FIÚK lehet azokat bírják, de a FÉRFIAK egészen biztosan nem. És válasz a kérdésre: biztos, h ők is kapcsolatra vágynak, te jó ég, micsoda kérdés ez, de nyilván kevesebb az önbizalmuk, amikor ezeket az anorex nőietlen kislányokat vonultatják mindenhol és azt hiszik, az a követendő példa.
alkatomnál fogva én is vékony vagyok, de sokkal jobban érzem magam,mióta nőiesedtem. én akkor ijedek meg, ha hirtelen lefogyok (nem önszántamból, mert szeretek enni :)), mert akkor kislánynak érzem magam. úgyhogy tessék sportolni, de ne akarjon senki nádszál lenni. minél előbb elfogadjátok magatokat, annál előbb lesztek boldogok.
ma 20:29
Ebben a fiú-férfi dologban egyetértek!A legfiatalabb akivel volt valami 21-22 volt(ekkor 18 voltam)! :) De legutóbbi 2 pasi aki udvarolt,27 illetve 29 évesek voltak! :)
Csak néhány férfi tudja mi a jó :D
Amikor még lány voltam (és nem nő), akkor is szerettem volna párt találni magamnak, de vidám voltam addig, amíg nem akart velem megismerkedni senki. Olyan fokú önbizalomhiányom volt, hogy mindig azt hittem, ahogy valamelyik "kommentátor" is mondta, hogy csak fogadásból akarnak ismerkedni velem, hisz van nálam sokkal több és szebb lány. Akkor voltam a 160 cm-hez 70 kiló.
Ma már nőként azt mondom, hogy felesleges volt ilyenen aggódnom, mert valóban nem az számít, hogy milyen a testalkat, hanem az, hogy milyen a kisugárzás és az összkép, valamint a belső szépség. Az arányokról pedig annyit, hogy most ugyan csak 62 kiló vagyok a 160 cm-hez, de a párom szerint most is arányos. Sok férfi szereti azt, ha van mit fogni a nőkön. De ez ízlés kérdése. Ez ugyanolyan, hogy van akinek a nőkön csak a nagy mell jön be, van akinek meg csak a kicsi és van olyan, akinek meg ez édes mindegy.
Kedves kérdező ez ne vegye el a kedvedet, hiszen egy olyan lányból is odaadó barátnő lehet, ha megtalálod a lelkéhez és a szívéhez vezető utat, akár egy kis önbizalom "adagolás" után.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!