Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló kövérebb/duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló kövérebb/duci lányok! Ti is szeretnétek párt magatoknak?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, hogy ezek a lányok olyan lehangoltak, szomorúak, komorak. Pedig nekem mondhatni az eseteim, de valahogy ez mindig elveszi az én kedvemet is. 20 / F
2011. okt. 17. 17:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel a súly amíg helyén van a forma.
2011. okt. 24. 20:21
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak azért van, mert annyiszor találtuk magunkat kellemetlen helyzetben csak azért, mert nem vagyunk vékonyak... Én még nem voltam ebben szerencsére, de sokszor csak haveri fogadásból mennek oda a molettebb csajokhoz, hogy randit kérjenek, és amikor visszamennek röhögnek rajta egy jót, úgy hogy ő is hallja. Nem csoda, hogy nem bízunk elsőre egy pasiban. Különben is, miért mi tetszenénk nekik, amikor ott vannak a jobbnál jobb csajok? Szerintem elsőre te is hitetlenkednél, ha egy hozzád egyáltalán nem illő nő lépne oda randit kérni, amikor nálad jobbat is kaphatna. Én ezen a véleményen vagyok:-)
2011. okt. 24. 20:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

álljálljállj, akik azt írják, a mai fiúk csak a vékonykákat akarják, azoknak egy kis helyesbítés: a FIÚK lehet azokat bírják, de a FÉRFIAK egészen biztosan nem. És válasz a kérdésre: biztos, h ők is kapcsolatra vágynak, te jó ég, micsoda kérdés ez, de nyilván kevesebb az önbizalmuk, amikor ezeket az anorex nőietlen kislányokat vonultatják mindenhol és azt hiszik, az a követendő példa.

alkatomnál fogva én is vékony vagyok, de sokkal jobban érzem magam,mióta nőiesedtem. én akkor ijedek meg, ha hirtelen lefogyok (nem önszántamból, mert szeretek enni :)), mert akkor kislánynak érzem magam. úgyhogy tessék sportolni, de ne akarjon senki nádszál lenni. minél előbb elfogadjátok magatokat, annál előbb lesztek boldogok.

2011. okt. 24. 20:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne szeretnénk!
2011. okt. 24. 23:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:29

Ebben a fiú-férfi dologban egyetértek!A legfiatalabb akivel volt valami 21-22 volt(ekkor 18 voltam)! :) De legutóbbi 2 pasi aki udvarolt,27 illetve 29 évesek voltak! :)

Csak néhány férfi tudja mi a jó :D

2011. okt. 24. 23:30
 16/28 anonim ***** válasza:
én is kövér vagyok, de egyszerűen nem tudok fogyni, ilyen az 'alkatom'. (168 cm körül és 63kg) énsem vagyok lehangolt, általában jó a kedvem, csak akkor komorulok el, amikor látok egy jó pasit, és arra gondolok, hogy nekem sosem lesz nemhogy jólkinéző, de semmilyen barátom. ez néha elszomorít, de egyébként én is jókedvű vagyok. :)
2011. okt. 25. 07:33
 17/28 anonim ***** válasza:
27%
168 centivel és 63 kilóval kövér??????? Úristen... Sztem még kéne rád egy-két kiló...
2011. okt. 25. 10:02
 18/28 anonim ***** válasza:
hidd el, h nem, mert ha jönne rám pár kiló, az tuti, h a s*ggemre vagy a combomra jönne, ami már így is nagyobb/vastagabb a kelleténél. inkább lekéne, h menjen kb. 5-6 kiló.
2011. okt. 25. 10:30
 19/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki kövérebb, de ennek ellenére arányos, formás azzal nincs semmi baj.
2011. okt. 25. 10:39
 20/28 anonim ***** válasza:

Amikor még lány voltam (és nem nő), akkor is szerettem volna párt találni magamnak, de vidám voltam addig, amíg nem akart velem megismerkedni senki. Olyan fokú önbizalomhiányom volt, hogy mindig azt hittem, ahogy valamelyik "kommentátor" is mondta, hogy csak fogadásból akarnak ismerkedni velem, hisz van nálam sokkal több és szebb lány. Akkor voltam a 160 cm-hez 70 kiló.

Ma már nőként azt mondom, hogy felesleges volt ilyenen aggódnom, mert valóban nem az számít, hogy milyen a testalkat, hanem az, hogy milyen a kisugárzás és az összkép, valamint a belső szépség. Az arányokról pedig annyit, hogy most ugyan csak 62 kiló vagyok a 160 cm-hez, de a párom szerint most is arányos. Sok férfi szereti azt, ha van mit fogni a nőkön. De ez ízlés kérdése. Ez ugyanolyan, hogy van akinek a nőkön csak a nagy mell jön be, van akinek meg csak a kicsi és van olyan, akinek meg ez édes mindegy.

Kedves kérdező ez ne vegye el a kedvedet, hiszen egy olyan lányból is odaadó barátnő lehet, ha megtalálod a lelkéhez és a szívéhez vezető utat, akár egy kis önbizalom "adagolás" után.

29N

2011. nov. 1. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!