Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma a nők számára, ha egy egyedülálló férfi a szülői házban lakik?
32 éves vagyok, 8 általánost végeztem. Utána el kellett mennem dolgozni. Se szakmám nem volt, se semmi. Az elmúlt 10 évben egy gyárban dolgoztam, ahol van, hogy 190 ezret is kaptam havona. Emellett elkezdtem szakmát tanulni. Most már szakmám is van (kőműves - számlára dolgozok a gyári munka mellett). Megházasodtam 2 éve, útban az első babánk is.
Tehát az, hogy csak zsíros kenyérre telne, mert nem vagy felső vezető és nem keresel milliókat, NEM KIFOGÁS.
Szerintem egy looser vagy. Ha meg tudtam csinálni, hogy 8 általánossal felépítettem 32 éves koromra az életem, te is meg tudnád csinálni / meg tudtad volna csinálni. Ez csak akarat kérdése. Jah, és még valami: boldog vagyok! :)
szerintem értelmes nőnek nem probléma, az idiótákat meg hagyni kell. pl. az én egyik unokaöcsém nagyon jól keres (4-500 körül havonta), mégis a szüleivel él. ő pl. azt mondja, azért, mert most teljesen felesleges saját házat vennie, mikor a szülői házban bőven elférnek. ha majd megnősül, együtt kiválasztják a házat, vagy építkeznek. és igaza van: minek venne meg egy házat, amit aztán lehet hogy nem, vagy csak áron alul tud eladni, ha esetleg úgy alakulna, hogy a leendő nejével máshol szeretnének lakni. meg ugye egy családnak nagyobb ház kell, mint egy egyedülálló férfinak, minek tartson fenn, takarítson, tartson karban egymagára egy családi házat, amíg egyedül él?
szóval mindenkinek megvan az oka, van, akinek nem is anyagi. akinek van némi agya, megérti, ostoba nőt meg ne válassz, kéász ráfizetés.
29/N
Szerintem egy kapcsolatban egyik fél számára sem előnyős az anyós-apóssal lakni. Igenis ki kell próbálni milyen a saját lábadra állni, és a nők is szívesebben közelednek az ilyen férfihoz.Nagy blbabla az, hogy azt nézik ki mennyit keres.
Az én párom is ennyi idős és ő is az édesanyjával lakik.A mama tartósan beteg és nem lehet egyedül hagyni.Megértem, de borzasztóan zavar.Így nincs pofám közölni, hogy vagy elköltözöl , vagy vége.Ha nem lenne beteg az anyukája jönne az ultimátum.
Ha találsz egy nőt, aki szívesen lakna az anyóssal, akkor ne költözz el.De azért ennyi idősen illik elszakadni otthonról.Nem azt mondom, hogy ne látogasd gyakran vagy hívogasd az édesanyád, de ez egy nőnek sokkal nagyobb problémát jelent, mint az, ha kettőjük keresete kell az önálló élethez.
09:32-es hozzászólónak:
Nem tudom hol van ma olyan a gyár, ahol a nyolc általánost végzett kétkezi melósnak nettó 190-et fizetnek, mutass már ilyet, főleg most, amikor a híradóban szenzációként jelent meg a hír, hogy a bruttó 130 ezres fizetéssel járó fővráosi utcaseprői állásra ezren jelentkeztek, köztük érettségizők és diplomások is. Vetíteni is loser dolog...
10:04-es hozzászólónak:
Ja, kedvesem, az nem baj, ha te mint nő keveset minimálbért keresel, a lényeg, hogy a pasid keressen, neked meg csak bele kelljen tenni a seggedet a jóba... Gratulálok! Igen, nem hazudtoltad meg te sem az általános sztereotípiát arról, hogy minden nő csak a pénzre hajt. Mert ha még egy bankfiók igazgatónője mondaná azt, hogy ő elvárja a párjától, hogy keressen legalább annyit, amiből fenntartja magát, fizeti a lakását vagy albérletét, plusz maradjon annyi, amiből még élni is lehet, akkor az még elfogadható. De aki maga is csak minimálbért keres, az jobb lenne, ha inkább befogná a száját, és előbb maga is letenne valamit az asztalra, csak aztán jöhetne a követeléseivel!
"Hogy lenne így apa meg férj, ha ennyire tunyimutyi meg kényelmes."
Ez az én véleményem: idi*ta vagy.Ha a szülőnek nehéz egyedül fenntartani a lakást, minek költözne az ember albérletbe, vagy venne még egy lakást amibe éljen még ki tudja mennyit egyedül mikor élhet a szülővel is akinek besegit anyagilag és betölti mondjuk a 2 üres szobából az egyiket...csak azért, hogy valami idi*ta nő azt ne mondja, hogy tutyimutyi, luzer...úgyan már, ilyen nővel nem is kezdenék.Az embernek lehet jó fizetése, kocsija, minden kialakulva 30-32 éves korára csak együtt lakik a szülővel, mert sok értelme nincs külön költözni és akkor már lúzer, úgye?
Megveszed a lakast. Onnantol nem te elsz anyaddal hanem o veled, problema megoldva.
Nem mindenki olyan halatlan szemet hogy oreg korara magara hagyja a szuleit segitseg nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!