Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem adtok esélyt sem? Ennyire nem jövök be külsőre vagy mi a probléma? (facebook-os ismerkedés)
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:46
1/11 anonim válasza:
facebookon ismerkedsz és még kérdezed miért nem kellesz senkinek?
3/11 anonim válasza:
69%os neked amúgy elég trollszagod van:D De nyugi, nekem is:D
4/11 anonim válasza:
Jaj menjetek már a pi*csába..persze, mert fészbúkos ismerkedés.
Igen, szinte magam előtt látom, ahogy rád ír egy full jóképű,izmos pasi és akkor ti majd elzavarjátok, mert fészbúúk.
Ahha,persze...
Kérdező!
Te meg szedd össze magad!
6/11 anonim válasza:
ismerkedj máshogy ne facebookon,sok nőnek am tényleg a külső a legfontosabb nem a belső,ismerkedj máshogy,írj kevésbé szépségkirálynőknek
7/11 anonim válasza:
Hát ha rámírna egy jóképű izmos pasi, én tényleg elküldeném a p*csába.
18/F
8/11 anonim válasza:
Tegyél fel képet. Amúgy én csak azért regisztráltam frászbukra, hogy ismerkedjek, amúgy egy hatalmas baromság az egész. :D
9/11 A kérdező kommentje:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:55
Egyetértek veled és van képem fent.
Lehet épp ez a baj...
2011. aug. 24. 22:04
10/11 anonim válasza:
nem csak te vagy így,írd be gyik keresőbe a társkereső szót,nem írnak vissza soknak,csak nem tudom,h akkor miért regelnek ilyen helyekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!