Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook ismerkedés? Meglehet csinálni?
Bejelolnék egy lányt mert tetszik de nem ismerem akkor visszajelolne?
Pl:ismeretlen lány nekem visszaírja hogy mondjuk ismerjuk-e egymást akkor mondjak valamit pl:hogy nem de remélem megismerjuk..? Vagy mit mondjak neki?
Egyébként jó facebookon ismerkedni?
Én már ismerkedtem sikerrel facebookon :) pedig se kocka, se gyökér nemvok, csak egyszerűen vadidegen csajokkal nem szeretek ismerkedni és itt meg van a lehetőség, h kb belődd, kivel állsz szemben (képek, tanulmányok, érdeklődés), másrészt; nekem legalább is, aki az ismerőseim közül tetszett: vagy kapcsolatban volt, vagy ismerte az exemet és tud az ilyen cinkes lenni... szóval jobb híján kipróbáltam. van pár fontos szabály, h összehozz egy rendes randit /innét már a hagyományos módszerek híve vok :)/
1: min. egy közös ismerős, aki jól ismer mindkettőtöket és jóarc 2: ne legyél nagyon rámenő, de ne is tűnj nyálgépnek 3: ne légy hosszú,de legyél frappáns 3-4 levélváltás és jöhet egy telefonszámcsere, mert 4: az első randit telefonon egyeztesd! a többi meg már nem facebook-téma ;)
ui.: 7-ből 5 visszaír 5-ből 2 csak udvariasságból a maradék 3-ból 2-nek kiderül kb a 3 levélnél,h van pasija DE a végén marad 1, akivel összejön a randi és akkor komám, már biztos a siker /ilyenkorra már nagyábból eldöntötte a lány, h van esélyed, csak le kell játszani a tiszteletköröket/ :) Szóval kitartás és sok sikert! :) 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!