Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma a nők számára, ha egy egyedülálló férfi a szülői házban lakik?
ma 11:57-es vagyok
Személyiségfejlődés! Igen, egészen más ember a párom amikor a szülei hatása alatt van, és más amikor kettesben vagyunk.
Velem is egészen másképp viselkedik.
ma 10:04!
És mi az anyád p.csájából fogtok félretenni lakásra? Vagy ekkora májer a barátod? Simán kifizeti az albérletet, a rezsit és a többit, mellette meg még félre is tud tenni annyit, hogy 30éves korotokra házat vesztek? Istenem, még egy ilyen buta libát, mint te vagy...
Hát figyelj. Ha szeretnélek, meg odalennék érted, mert egy akkora fogás lennél, akkor ha nem is örülnék neki, hogy az anyós a nyakunkon van, beletörődnék és megérteném. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Tudod sok pasi csak rinyál, hogy minden csaj pénzéhes szuka, csak érdekes mód mind a szórakozóhelyeken akar ismerkedni, és kicsit magasak az igényei... de akkor az elvárások is magasabbak.
De ez a szöveg, hogy anyámmal élek, mert így tudjuk fenntartani a lakást, kb. úgy hangzik, hogy bocs, szivi, de ha komolyabb terveid is vannak, akkor hagyjuk. Mert gondolom anyád sem lesz jobb helyzetben, hogyha te lelépsz családot alapítani, akkor csak úgy otthagyhasd. Az meg, hogy az elejétől tudom, hogy az anyós egy éeltre a nyakunkon marad... kicsit lehangoló, nem hiszem hogy sokan vágynának erre.
Párom még tanul, mivel saját keresete elég kevés, otthon lakik, semmi probléma a dologgal, imádom a családját tényleg. De azért a terv úgy szól, hogyha összeköltözünk, azt ketten tesszük, mégiscsak úgy az igazi. Az anyósból sok tud lenni tényleg, ahogy a családomban elnéztem, mikor jönnek az nálunk ezt így szokás dolgok, azért 24/7 hallgatni... szerintem rámegy egy kapcsolat könnyen.
tegnap 22:50
Maximálisan egyetértek.
Mi is ugyanígy vélekedünk a párommal.
"Nem tudom mit kell lehurrogni azt, akinek vannak céljai, tervei és nem akar örökre a szüleivel élni."
Nem azér hurrognak le, mert vannak céljaid...de mikor egy pasi egyedül él, akkor nem annyira motivált hogy vegyen külön lakást...ha van barátnője és együtt terveznek akkor meg van a hajtó erő, motiváció erre.Mikor az embert letutyimutyizzák csak ezért mert a szülővel él mint egyedülálló pasi, akkor felmegy a pumpa...normális hogy leidiotázzák az ilyen nőket akik igy vélekednek másokról...
Akkor megkérdezném, te minimálbért keresel, gondolom te is a szüleiddel éltél mielőtt odaköltöztél, vagy odaköltözöl a pasidhoz?
Akkor ha nincs pasid 30 éves korodig, te is tutyimutyi vagy, mert nem hoztál össze egy lakást? Minimálbérre nem ad neked senki kölcsönt, és akkor még nem is beszéltem az önerő összespórálásáról!
Ja, erre mondod majd hogy elmész albérletbe...
Miből? A minimálbéredből, ami arra sem elég hogy kifizesd a bérleti díjat meg a rezsit?
És akkor miből élsz? Na látod, ezek szerint te is tutyimutyi nő leszel, mert ha nem jön egy kan, aki jól keres, nem fogsz tudni kiszállni a szülői fészekből!
Kicsit kevés az átlagemberek fizetése ahhoz, hogy oylan nagy lovon üljenek, mint ahogy te ezt beállítod! Ezen gondolkodj el egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!