Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért probléma a nők számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma a nők számára, ha egy egyedülálló férfi a szülői házban lakik?

Figyelt kérdés
Személyesen érint a téma. Elmúltam 30, de még a szülői házban lakom, aminek a legegyszerűbb magyarázata az, hogy az elvált, nyugdíjas, szintén egyedülálló édesanyám és én könnyebben fenn tudunk tartani egy háztartást, mint külön-külön egy-egy lakást. Ha albérletbe költöznék, akkor a fizetésemből csak zsíros kenyérre telne, még moziba se hívhatnék senkit... A nők egy része nem tudom mit képzel, talán nem a Földön élnek, és azt hiszik, hogy az összes férfi felső vezető beosztásban dolgozik és milliókat keres havonta?
2011. szept. 19. 09:17
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
29%

ma 11:57-es vagyok

Személyiségfejlődés! Igen, egészen más ember a párom amikor a szülei hatása alatt van, és más amikor kettesben vagyunk.

Velem is egészen másképp viselkedik.

2011. szept. 19. 13:59
 22/38 anonim ***** válasza:
66%
Ez személytől függ.Egyáltalán nem befolyásol hogy szülömmel lakom vagy sem.
2011. szept. 19. 16:06
 23/38 anonim ***** válasza:
60%

ma 10:04!

És mi az anyád p.csájából fogtok félretenni lakásra? Vagy ekkora májer a barátod? Simán kifizeti az albérletet, a rezsit és a többit, mellette meg még félre is tud tenni annyit, hogy 30éves korotokra házat vesztek? Istenem, még egy ilyen buta libát, mint te vagy...

2011. szept. 19. 16:53
 24/38 anonim ***** válasza:
49%

Hát figyelj. Ha szeretnélek, meg odalennék érted, mert egy akkora fogás lennél, akkor ha nem is örülnék neki, hogy az anyós a nyakunkon van, beletörődnék és megérteném. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Tudod sok pasi csak rinyál, hogy minden csaj pénzéhes szuka, csak érdekes mód mind a szórakozóhelyeken akar ismerkedni, és kicsit magasak az igényei... de akkor az elvárások is magasabbak.

De ez a szöveg, hogy anyámmal élek, mert így tudjuk fenntartani a lakást, kb. úgy hangzik, hogy bocs, szivi, de ha komolyabb terveid is vannak, akkor hagyjuk. Mert gondolom anyád sem lesz jobb helyzetben, hogyha te lelépsz családot alapítani, akkor csak úgy otthagyhasd. Az meg, hogy az elejétől tudom, hogy az anyós egy éeltre a nyakunkon marad... kicsit lehangoló, nem hiszem hogy sokan vágynának erre.

Párom még tanul, mivel saját keresete elég kevés, otthon lakik, semmi probléma a dologgal, imádom a családját tényleg. De azért a terv úgy szól, hogyha összeköltözünk, azt ketten tesszük, mégiscsak úgy az igazi. Az anyósból sok tud lenni tényleg, ahogy a családomban elnéztem, mikor jönnek az nálunk ezt így szokás dolgok, azért 24/7 hallgatni... szerintem rámegy egy kapcsolat könnyen.

2011. szept. 19. 22:50
 25/38 anonim ***** válasza:
30%
12:48-nak üzenem, hogy sem kur..a, sem álszent nem vagyok.Te vágynál rá, hogy az anyós folyamatosan beleszóljon mindenbe? Akár mit csinálsz, a fejed tetejére állhatsz akkor sem jó semmi, mert csak ő tudja mi a jó a fiacskájának.Nem számít ki rohan be hozzá a kórházba éjjel.Neem... a fiacskájának kell elkéretőzni a munkahelyről nonstop,mert neki semmi nem jó.De szeretem a párom, soha nem szóltam egy árva rossz szót sem.Itt meg ha már mindenki puffog anonim módon , akkor én miért ne írhatnám le a véleményem?Arról,meg hogy így odavágod a jelzőid mielőtt belelátnál mások életébe csak téged minősít....meg a többit, aki azonnal támad minden félmondatra
2011. szept. 20. 00:28
 26/38 anonim ***** válasza:
33%
10:04 es vagyok!Kedves kérdező!Ha nem tetszik a véleményem meg azok véleménye, akik nem értenek veled egyet akkor mi a francnak tetted fel a kérdést.Úgy kellett volna kiírni, hogy ki ért veled egyet.Ja és képzeld nem fogok beleülni a készbe, mert nincs még semmink.A párom 100-150 körül keres mikor hogy.Önerőre gyűjtünk együtt, hogy majd legyen egy házunk ahol lehet majd egy kis családunk ahol nem szól bele senki a saját életünkbe.Nem tudom mitől vagyok pénzéhes, mikor a párom eddig minimálbért keresett és akkor is együtt voltam vele és tervezgettünk mostmeg vagy fél éve lett egy jobban fizető állása.Aki meg leszól mindenféle idiótának az meg menjen a francba.Nem tudom mit kell lehurrogni azt, akinek vannak céljai, tervei és nem akar örökre a szüleivel élni.Pfú és marhára pénzéhes liba vagyok, nagyon ismertek látatlanul.Sok éve vagyunk együtt a párommal és pár hónapja van több pénze mint eddig.Sosem vetetek magamnak semmit, nem járunk nagyon sehova még szórakozni se nagyon.Ritkán elmegyünk pizzázni.Egymásnak csak akkor veszünk valamit ha alkalom van pl. szülinap.Ja és buszozok, nem furikáztatom magam sehova.Szóval nem tudom mi ebben a pénzéhség.Sajnos igen minimálbért keresek, mert olyan szakmám van jelenleg amiben nem éri meg dolgozni és kénytelen voltam minimálbérért elmenni egy olyan munkahelyre ahol reggeltől estig benn vagyok és akkor mi van.A párom örül, hogy végre megfizetik a nehéz fizikai munkáját.Én sajnos nem találtam ilyen helyet.Senki nem teszi alánk se a házat, se semmit mert csóró családból származunk.Aki meg erre irígy hát gratulálok hozzá.
2011. szept. 20. 09:00
 27/38 anonim ***** válasza:

tegnap 22:50

Maximálisan egyetértek.

Mi is ugyanígy vélekedünk a párommal.

2011. szept. 20. 09:21
 28/38 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mit kell lehurrogni azt, akinek vannak céljai, tervei és nem akar örökre a szüleivel élni."

Nem azér hurrognak le, mert vannak céljaid...de mikor egy pasi egyedül él, akkor nem annyira motivált hogy vegyen külön lakást...ha van barátnője és együtt terveznek akkor meg van a hajtó erő, motiváció erre.Mikor az embert letutyimutyizzák csak ezért mert a szülővel él mint egyedülálló pasi, akkor felmegy a pumpa...normális hogy leidiotázzák az ilyen nőket akik igy vélekednek másokról...

2011. szept. 20. 10:06
 29/38 anonim ***** válasza:
63%
Utolsónak meg a kérdezőnek is.Akkor éljen nyugodtan az anyukájával így továbbra is, csak akkor nem kell rajta kiakadni, ha valamelyik nő nem ért ezzel egyet.Az a lényeg, hogy nem kell ahhoz milliomosnak lenni hogy ne a szülőkkel éljünk.Azt is meglehet érteni persze, hogy az anyukája nehezen tartja el magát egyedül stb.De akkor is nehezen fogja mert nyugdíjas marad, ha a kérdező talál magának egy párt és mondjuk a párja nem akar a kedves mamával élni.Akkor mi lesz?
2011. szept. 20. 10:40
 30/38 anonim ***** válasza:

Akkor megkérdezném, te minimálbért keresel, gondolom te is a szüleiddel éltél mielőtt odaköltöztél, vagy odaköltözöl a pasidhoz?

Akkor ha nincs pasid 30 éves korodig, te is tutyimutyi vagy, mert nem hoztál össze egy lakást? Minimálbérre nem ad neked senki kölcsönt, és akkor még nem is beszéltem az önerő összespórálásáról!

Ja, erre mondod majd hogy elmész albérletbe...

Miből? A minimálbéredből, ami arra sem elég hogy kifizesd a bérleti díjat meg a rezsit?

És akkor miből élsz? Na látod, ezek szerint te is tutyimutyi nő leszel, mert ha nem jön egy kan, aki jól keres, nem fogsz tudni kiszállni a szülői fészekből!

Kicsit kevés az átlagemberek fizetése ahhoz, hogy oylan nagy lovon üljenek, mint ahogy te ezt beállítod! Ezen gondolkodj el egy kicsit!

2011. szept. 20. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!