Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a kedves, csinos, normális, egyedülálló húszon-, és harminc éves lányok? Kihaltak?
nem haltak ki, férjhez mentek :)
29/n
" 30 év körül már minden normális embernek van párja "
Ehhez képest ma Mo.-on állítólag kb. másfél millió ember egyedülálló (de ez hamarosan ki fog derülni a népszámlálásból is). Vagyis ezen analógia szerint nagyon sok nem normális ember van az országban. :)
És azokra mit mondasz, akik most még kapcsolatban, házasságban élnek, de utána elválnak, szétmennek?
30/F
Én is így látom a helyzetet, próbálkozok netes társkeresőkön, de ott leginkább olyanok vannak akik valamilyen szinten defektesek. Nem is az, hogy ronda vagy kövér, hanem hogy semmi önbecsülésük nincs, utálják a világot és magukat, de tepernek mert persze, hogy vágynak a szeretetre, de így pont elijesztik aki esetleg még érdeklődne. Aki 30 év körül egyedül van, valamilyen szinten mindenképpen defektes, igen, magam is. De ha az ember ismeri a saját hibáit, és elfogadja, könnyebb lesz másokét is elfogadni.
Az is defektes, aki házasságban él! :-)
Neten nem találtam senkit, pedig volt pár randim. Aztán máshol találtam egy lányt és másik kettő is lehetett volna, de döntenem kellett. Ha eljársz egy társaságba, akkor előbb-utóbb akad valaki, akivel megkedvelitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!