Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 20-26 éves, rendes, érzékeny férfiakkal hol lehet ismerkedni? (20/l)
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 21:29
2/48 Walk With Me válasza:
Definiálnád, hogy mi számodra az "érzékeny", illetve "rendes"?
5/48 anonim válasza:
Ha egy picit bővebben is kifejted, hogy pontosan milyen személyiségre is gondolsz, akkor talán meg tudom mondani, hogy beletartozok-e abba a kategóriába :)
21/f
6/48 A kérdező kommentje:
21:31 Rendes: őszinte, hűséges, úgy is értékelne, mint embert. Érzékeny: fontosak neki az érzelmek és nem állna le "kavarni" érzelmek nélkül, együttérző, megértő, türelmes.
2011. szept. 9. 21:35
7/48 anonim válasza:
Hát az attól függ milyen az a lány. Itt vagyok én is, de nekem se mindegy milyen a lány.
8/48 A kérdező kommentje:
21:34 Belefér. :)
2011. szept. 9. 21:36
9/48 A kérdező kommentje:
21:36 Persze, érthető. Ezért "kell" ismerkedni.
2011. szept. 9. 21:38
10/48 Walk With Me válasza:
Értem, hát türelmest leszámítva illik rám, viszont van egy nagyon negatív tulajdonságom: irtó külsőséges vagyok. Szóval kilőve, de azért sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!