Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Mióta nincs párotok és -szerintetek- miért? Hogy bírjátok az egyedüllétet? Egyéjszakás kalandok becsúsznak? Elsősorban 20-25 éves lányokra lennék kíváncsi, de természetesen mindenki válaszának nagyon örülök.
hát egy fél éve kb vagyok egyedül...
miért... mert egyedül akarok lenni :)
jól birom, jó kicsit fellélegezni.
a szex része hiányzik, de tűrhető, és nem tartok egyéjszakás partikat.
nyár vége óta nincs párom, akkor lett vége egy 1 éves kapcsolatomnak az exem miatt mert kezet emelt rám ok élkül. Hogy miért nincs most párom? hát jó egy kicsit egyedül,élni megint de természetesen hiányzik, h vki legyen mellettem. Előfordul 1 éjszakás, de csak ugyanazzal a parterrel. Jó ez így most, neki sem kell kapcsolat és nekem sem, aztán ki tudja mit hoz a jövő :)
19/L
Sajnálom, hogy megütött téged:S Megérdemelte, hogy elhagytad:)
Igaz az egyéjszakás része nem tetszik, de gondolom ez nem is érdekel téged.
én sem vagyok oda az egyéjszakás kalandokért, még sosem volt, de azért a lányok többségének szerintem becsúszik.
tisztelet a kivételnek! nyugodtan írjatok hossza is, érdekel a téma.
köszönöm a válaszokat
nekem két srác között volt 3 hónap szingliségem. jó volt nem kötődni hozzájuk, jó volt másokkal is kicsit elleni :P. de aztán hiányzott már valaki...és jött is :D
L*-*
Már több, mint egy éve vagyok egyedülálló. Előtte egy 2 éves kapcsolatom volt. Várom, hogy legyen végre egy felpezsdítő kapcsolatom. Az egyedüllétet egyre jobban viselem. Az elején persze nagyon nehezen ment, mind mindenkinek, aki egy hosszabb kapcsolatot zár le. Persze mostanában is rám szokott törni a magány, de talán kevesebbszer és az alapkedvem sokkal jobb.
21L
21 leszek és még nem volt párkapcsolatom. Néha elég rossz, mert olyan jó lenne valakihez odabújni és megbeszélni vele mindent. De amúgy meg lefoglal most a tanulás.
Egy éjszakás kapcsolat nálam ki van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!