Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülálló lányok! Mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok! Mióta nincs párotok és -szerintetek- miért? Hogy bírjátok az egyedüllétet? Egyéjszakás kalandok becsúsznak? Elsősorban 20-25 éves lányokra lennék kíváncsi, de természetesen mindenki válaszának nagyon örülök.

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 11:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

21:35-öös vagyok

Egyéjszakás kapcsolat nálam is ki van zárva, annak ellenére, hogy exemmel még összejöttünk párszor.

2011. jan. 6. 21:36
 22/30 A kérdező kommentje:

azért annak örülök, hogy az egyéjszakás "kapcsolatokat" mellőzitek, legalább ti kedves válaszolók :)

remélem Ő is, aki miatt kíváncsi vagyok a női lélek rejtelmeire. bár nagy jelentősége nincs.

írjatok-írjatok, minél hosszabban-részletesebben :)

arra még mindig kevesen válaszoltok, hogy mennyi idő lehet feldolgozni egy 1,5 éves kapcsolatot ahol a lányt hagyták ott.

2011. jan. 6. 21:53
 23/30 vidaam ***** válasza:

Erről annyit nem tudom kivagy ,de nem is érdekell,és tudod miért?elmondom röviden.Azért hagytalak el mert apád kitagadott,elzavart és nem engem hanem téged.Elfordult a családod tőled és nekem meg szakadott a szívem,bujdostunk ,s csöveztünk ,éheztünk.Én nem a vesztedett akartam hidd el hanem hogy örökre velem légy.Ezért kellet elmennem ,ezért hagytalak el.BOCSÁSS MEG!

http://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk AZOTA CSAK EZT HALGATOM MEGHALNÉK A LEGSZÍVESSEBEN,SZIA.(szkily)207

2011. jan. 6. 22:09
 24/30 anonim ***** válasza:

Bő fél éve vagyok egyedül, nagyrészt azért, mert az az egy, aki nekem azóta kellet volna, annak én nem kellettem és most egy ideig felhagytam a párkereséssel, egyelőre jól érzem magam egyedül, bár néha persze hiányzik egy társ. Sosem voltam az az egy éjszakás típus, most sem.

18/L

2011. jan. 6. 22:09
 25/30 anonim ***** válasza:
én 2 éve vok egyedül, nagy csalódás után. Van 2 állandó szexpartnerem, komolyabb kapcsolatot nem akarok. elég volt egyszer durván pofáraesni. 20/L
2011. jan. 6. 22:19
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem fél éve nincs senkim,de elvagyok.Élvezem most az egyedülállóságot,de ugyanakkor hiányoznak néha az ölelések és a csókok.Majd talán idővel találok én is egy normális fiút,aki nem fog megcsalni és játszogatni velem.

18/L

2011. jan. 6. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,még sose volt egyéjszakásom,nem is hiányzik.
2011. jan. 6. 23:10
 28/30 anonim ***** válasza:

"ahol a lányt hagyták ott"

Most te vagy a fiú aki arra kiváncsi hogy a lány akit kidobtál kivel szexel. Már bocs de nem vagy egészen épp.

2011. jan. 6. 23:47
 29/30 anonim ***** válasza:
3 hónapja szakítottam a párommal,kiszerettem belőle. Jól bírom az egyedüllétet,bár néha hiányzik valaki,akihez hozzábújhatok,ilyenek...:) Egyéjszakás kalandok...Még nem volt,most beleszerettem egy srácba,és szerintem őis belém,és lesz ebből valami. :)
2011. jan. 7. 11:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Nekem se volt de kipróbálnám. 28f
2023. ápr. 1. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!