Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Mióta nincs párotok és -szerintetek- miért? Hogy bírjátok az egyedüllétet? Egyéjszakás kalandok becsúsznak? Elsősorban 20-25 éves lányokra lennék kíváncsi, de természetesen mindenki válaszának nagyon örülök.
21:35-öös vagyok
Egyéjszakás kapcsolat nálam is ki van zárva, annak ellenére, hogy exemmel még összejöttünk párszor.
azért annak örülök, hogy az egyéjszakás "kapcsolatokat" mellőzitek, legalább ti kedves válaszolók :)
remélem Ő is, aki miatt kíváncsi vagyok a női lélek rejtelmeire. bár nagy jelentősége nincs.
írjatok-írjatok, minél hosszabban-részletesebben :)
arra még mindig kevesen válaszoltok, hogy mennyi idő lehet feldolgozni egy 1,5 éves kapcsolatot ahol a lányt hagyták ott.
Erről annyit nem tudom kivagy ,de nem is érdekell,és tudod miért?elmondom röviden.Azért hagytalak el mert apád kitagadott,elzavart és nem engem hanem téged.Elfordult a családod tőled és nekem meg szakadott a szívem,bujdostunk ,s csöveztünk ,éheztünk.Én nem a vesztedett akartam hidd el hanem hogy örökre velem légy.Ezért kellet elmennem ,ezért hagytalak el.BOCSÁSS MEG!
http://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk AZOTA CSAK EZT HALGATOM MEGHALNÉK A LEGSZÍVESSEBEN,SZIA.(szkily)207
Bő fél éve vagyok egyedül, nagyrészt azért, mert az az egy, aki nekem azóta kellet volna, annak én nem kellettem és most egy ideig felhagytam a párkereséssel, egyelőre jól érzem magam egyedül, bár néha persze hiányzik egy társ. Sosem voltam az az egy éjszakás típus, most sem.
18/L
Nekem fél éve nincs senkim,de elvagyok.Élvezem most az egyedülállóságot,de ugyanakkor hiányoznak néha az ölelések és a csókok.Majd talán idővel találok én is egy normális fiút,aki nem fog megcsalni és játszogatni velem.
18/L
"ahol a lányt hagyták ott"
Most te vagy a fiú aki arra kiváncsi hogy a lány akit kidobtál kivel szexel. Már bocs de nem vagy egészen épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!