Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves srác jár egy 13 éves lánnyal (úgyhogy természetesen nem fekszik le vele, és semmi egyéb szexuális pedóságot nem csinál vele) az gáz?
Eléggé problémás, az biztos. Az egész világ azt figyeli árgus szemekkel, hogy mikor csinál valamit - és már viszik is a börtönbe. Nagyon-nagyon ritkán jön ki úgy a helyzet, hogy összeillenének... a 13 éves lány még nagyon gyerek: tehát sokat fog még változni. Lehet, hogy még nem is szerelmes, csak a vonzerejét szeretné kipróbálni.
Mindenestre arra lehet számítani, hogy bármikor gyökeresen megváltozhatnak az érzései.
Ha igazán szeretitek egymást Nem Gáz.
Bár, előbb utóbb az lesz h. a fiú többet akar majd mint csók vagy kézfogás meg ijesmi...
Én jártam már hasonló cipőben!
12 éves voltam,amikor összejöttem az akkori barátommal,ő akkor töltötte a 17-et!Hát titokban kellett tartani nagyon sokáig,de jól megvoltunk és két évig voltunk együtt!És még mielőtt mindenki elkezdné azt a szöveget,hogy a korkülönbség miatt szakítottunk...nem nem amiatt,más oka volt!
Szerintem ha tényleg csak úgy jársz(még)vele,ahogyan azt leírtad,akkor nem gáz,csak vigyázz rá és a szülőkkel is üljetek le beszélgetni(ha nem támogatnák esetleg ezt a kapcsolatot)és mond el a szüleinek,hogy szereted és,hogy semmi "rosszat"nem akarsz és komolyan gondolod és vigyázni fogsz rá!Szóval a lényeg az őszinteség legyen!
Jah és valaki írta,hogy a külső,hogy nem olyan fejlett a 13 éves lánynál meg ilyenek!Hát szerintem meg pont nem így van...láttad már a mai 13 éveseket?Olyanok,mintha 17-19 évesek lennének,mind mell mind fenékügyileg!
Uh egy 1 szó,mint 100:Ha vigyázol rá és tényleg nincs semmi rossz szándékod a lánnyal kapcsolatban,akkor nem gáz!De még egyszer mondom,hogy legyetek őszinték!
Sok sikert és boldogságot a kapcsolathoz!
Üdv!
én 13 vagyok,a fiúm pedig 17:)
már 1 éve együtt vagyunk,nagyon szeretjük egymást,de ahogy te fogalmaztál semmi pedós dolog nem történt :)
azt mondta,majd csak akkor,ha én is szeretném,ráadásul én megmondtam neki,hogy 16 éves koromig semmiféleképpen nem,és ő ezt el is fogadta.szerintem nem gáz:)mondjuk engem senki ese néz 13-nak,ő amikor először meglátott,azt hitte,16 vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!