Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy 17 éves srác jár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 17 éves srác jár egy 13 éves lánnyal (úgyhogy természetesen nem fekszik le vele, és semmi egyéb szexuális pedóságot nem csinál vele) az gáz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát gáznak nem gáz, de szerintem kicsit fiatal egy 13 éves lány egy 17 éves sráchoz.Ez így inkább attól függ hogy az a bizonyos lány mennyire érett(szellemileg gondolom).
2009. márc. 17. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé problémás, az biztos. Az egész világ azt figyeli árgus szemekkel, hogy mikor csinál valamit - és már viszik is a börtönbe. Nagyon-nagyon ritkán jön ki úgy a helyzet, hogy összeillenének... a 13 éves lány még nagyon gyerek: tehát sokat fog még változni. Lehet, hogy még nem is szerelmes, csak a vonzerejét szeretné kipróbálni.

Mindenestre arra lehet számítani, hogy bármikor gyökeresen megváltozhatnak az érzései.

2009. márc. 17. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
És miért van a 17 éves srác ezzel a lánnyal, ha semmi jót nem lehet vele csinálni? Ezt nem értem.
2009. márc. 18. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szeretitek egymást Nem Gáz.

Bár, előbb utóbb az lesz h. a fiú többet akar majd mint csók vagy kézfogás meg ijesmi...

2009. márc. 18. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Én 16 éves srác vagyok és mondom neked hogy nem gáz csak nagy való színűséggel nem fog menni!!mert lehet hogy szereted nagyon meg minden de még nem érett a csaj és ilyen korban az érett csajokra mennek a férfiak! (én is) úgyértem hogy még a csajodnak nincs kifejlődve az érzései a mellei, a feneke, meg ..... és lehet hogy szereted és ezért nem zavar hogy nincs melle, de egy kis idő után már nem bírod ki hogy ne kívánd az érettebb csajokat akiken van mit nézni/fogni!!!
2009. márc. 18. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én vok megint a 16 éves srác! Ja és a csaj baráti körébe lehet hogy menő vagy meg te vagy a Jani mert te vagy a legidősebb, de a te baráti körödbe meg lehet hogy kiröhögnek és szívóznak veled !!!
2009. márc. 18. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már hasonló cipőben!

12 éves voltam,amikor összejöttem az akkori barátommal,ő akkor töltötte a 17-et!Hát titokban kellett tartani nagyon sokáig,de jól megvoltunk és két évig voltunk együtt!És még mielőtt mindenki elkezdné azt a szöveget,hogy a korkülönbség miatt szakítottunk...nem nem amiatt,más oka volt!

Szerintem ha tényleg csak úgy jársz(még)vele,ahogyan azt leírtad,akkor nem gáz,csak vigyázz rá és a szülőkkel is üljetek le beszélgetni(ha nem támogatnák esetleg ezt a kapcsolatot)és mond el a szüleinek,hogy szereted és,hogy semmi "rosszat"nem akarsz és komolyan gondolod és vigyázni fogsz rá!Szóval a lényeg az őszinteség legyen!

Jah és valaki írta,hogy a külső,hogy nem olyan fejlett a 13 éves lánynál meg ilyenek!Hát szerintem meg pont nem így van...láttad már a mai 13 éveseket?Olyanok,mintha 17-19 évesek lennének,mind mell mind fenékügyileg!

Uh egy 1 szó,mint 100:Ha vigyázol rá és tényleg nincs semmi rossz szándékod a lánnyal kapcsolatban,akkor nem gáz!De még egyszer mondom,hogy legyetek őszinték!

Sok sikert és boldogságot a kapcsolathoz!

Üdv!

2009. márc. 18. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:

én 13 vagyok,a fiúm pedig 17:)

már 1 éve együtt vagyunk,nagyon szeretjük egymást,de ahogy te fogalmaztál semmi pedós dolog nem történt :)

azt mondta,majd csak akkor,ha én is szeretném,ráadásul én megmondtam neki,hogy 16 éves koromig semmiféleképpen nem,és ő ezt el is fogadta.szerintem nem gáz:)mondjuk engem senki ese néz 13-nak,ő amikor először meglátott,azt hitte,16 vagyok:D

2009. máj. 20. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!