Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffiaknak: mi után, mi alapján szerettek bele valós érzelmekkel egy nőbe úgy, hogy tartós, komoly kapcsolatot is akartok vele? (Írd oda azt is, hány éves vagy. )
Ezt nem hinném, hogy csak úgy meg lehetne szabni, hiszen nem a tulajdonságokba szeretünk bele, hanem az emberbe. :)
Amúgy én úgy gondolom sok beszélgetés szükséges ahhoz, hogy legyen valami kis fogalmunk róla ki is a másik, szóval az alap az a másik ismerése, ezek alapján alakulnak ki, derülnek ki különböző dolgok, hogy pl mennyire értjük meg egymást, közös dolgok ( - egy hullámhossz), kialakul a bizalom, hiszen egyre több mindent tudsz meg a másikról, illetve Ő is rólad, persze fokozatosan, aztán igazából ha olyannak ismerjük meg a másikat, amilyenre belül vágyunk (most gondolom nem kéred, hogy ideálokat írjunk mert lesz vagy 1000 féle) akkor egyszerűen kialakul. Még persze kell szexuális vonzalom is, de az már az elején látszik, hogy tetszik-e az illető vagy sem. A lényeg, hogy ismerd, tudd, hogy ki is a másik, különben nincs kit szeretni, max azt akit beleképzelsz, vagy a külsejét, de az nem valós szeretet.
20/F
Viszonylag sokat számít a külső, bár nálam csak olyan mértékig, hogy legalább egy kicsit tetszen. A többi az már belülről jön. Az intelligenciája, a hangja, a gesztikulációi, ezek mind igen fontos tényezők.
Mocskos bonyolult ez amúgy és pontosan mi sem tudjuk, csak úgy nagyjábol. De csajoknál is ugyanez a helyzet, sőt ők még ennyire konkrétan se tudják szerintem mint mi, férfiak :D
22/F
Kell egy adag szexuális vonzalom. Nem fontos, hogy az ideálom legyen, de valaminek meg kell fognia. Sokat jelent, ha tud mosolyogni.
Aztán az ismerkedés során kiderül, hogy azonos értelmi szinten vagyunk-e, hasonlóan látjuk-e a világot. Nem a végzettség számít, hanem az intelligencia.
valós érzelmekkel...szépen fogalmaztál :) pacsi (Y)
akkor lássuk:
Nálam ez ugy működik, hogy pillanatnyi fellángolásal indul az egész...bejön a csaj, nagyon, aztak*rva, kell nekem ez anő..islemi belső hangokkal..:D
megszolítom, beszélgetünk, ott mér minden kiderül a gesztusokból, a témákról, hogy mi a helyzet.
Aztán ha összejövünk, mindez folytatodik. HA sosem unatkozunk egymás melett, ha nicns az, hogy jaj most mit mondjak neki, ha nincsenek kínos csendek, csak szinte ugy beszélgetünk, mintha egy cimborám lenne, (persze azért picit szelidebben) akkor tudom, hogy itt komolyabb dolog lesz.
A mostani barátnőmnél egy hónap alatt kialakultak benem a "valos érzelmek"...azota csak erősödött minden, bár sok hibálya van, de én sem vagyok hibátlan, ugyérzem, hogy joidőre megtaláltam azt akit kerestem.
Kontra:
ha érzelmeim nem valosak, akkor ugy viselkedek, hogy ha nem teljesen ostoba a csaj, akkor felfogja, hogy esetetnkén csak szexre kell, vagy még arra se...
Tehát ha nem fontos nekem valaki, az megérzi ebben biztos vagyok...:) és ez nem is baj, legalább ugy állítom be az egészet, hogy ő dobott ki, ezáltal neki nő az önbecsülése, miközben én meg jót röhögök rajta...és azthiszi hudejo csaj, hogy kidobott egy jo pasit, elszáll, és nem lesz barátja hosszu ideig pont ezért..tehát alattomosan és hátulról megkerülve fordított pszichologiával de mindig a csaj huzza nálam a rövidebbet..ezalol kivétel egyszer volt, de azmég nagyon régen...és azota sincs...
zavaros az okfejtés, de ha akarod megérted..
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!