Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves pasi illik hozzám?
Ja, hamarabb értek. Biológialag.
A lelki érettséghez ennek nincs sok köze, szerintem egy 15-17 éves fiú illene hozzád, bár ezt így tényleg nem lehet megszabni.
Ezt te tudhatod :) Mondd el mit érzel, neked mi kell egy fiúban, stb. Akkor biztosan meg tudjuk mondani :)
18/F
semennyi, mert ez a lányok koránérnek egy nagy kamu, neked még nem való párkapcsolat.
lehet hogy 1 évvel hamarabb jön a szőr meg a mikulás, de értelmileg egy 20-25 éves lány egy 15-16 éves srác szintjén van. érzelmileg a srácok kullognak hátrébb, bár ez külön téma lehetne.
a párkapcsolathoz nem szerelem kell, hanem értelem, tehát az első kapcsolatod olyan 18-20 évesen ideális, persze a elgtöbb lány hamarabb bekerül a cukroskosárba...
a dugáshoz sem szerelem kell, de értelem se, viszont azt se ajánlom.
egyébként meg nem korfüggő, az átlagról beszéltem.
ha normális lány vagy és nem egy buta gyerek, akkor én adnék esélyt neked talán
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!