12-14 éves lányok! Nektek mért jön be annyira a fiúknál a hosszú, vasalt haj? Hozzám nem illik, így nincs, de ebből kifolyólag barátnőm sincs. Légyszi mondjátok el, mért csak ők jók? = (
+BMX,Csőgatya...plZ ne azt mondjátok, hogy mert "cuki".
Értelmes választ... O.o
Én írtózom az ilyen fiúktól. Nekem a laza fiúk jönnek be. :D
14/L
nekem nagyon nem jönnek be az olyanok...
inkább a "természeteseket" szeretem :D 13/L
nem feltétlen csak azok jönnek be.
nekem pl van olyan is akinek nagy göndör haja van és úgy jön be.
van akinek rövid,tüsi haja van,amit felzseléz.
szerintem nem kéne általánosíts,inkább keresd meg neked mi áll jól
én 16 vagyok
de nekem a vasalt hajúak jönnek be nemtom miért.:D
de pl BMX stb azért jön be sokaknak mert az oylan "menö"
nemtom nemlényeg de pl disney-n van egy sorozat zick és luther ök deszkások de zick attól h nem vasalja a haját még jól nézki.de luther se csunya hiába nincs hosszu haja.szal ha egy fiunak nincs hosszu haja de megfogott benne vmi akkor már nemérdekel h milyen a haja.najó kopaszon meg extra röviden kivül.:D
sztem is eléggé jól néz ki bár már nagyon elegem van belőle...ma is kb.1000 fiút láttam az utcán vasalt hajjal.-.-"
amugy nálam a haj nagyon nem lényeg.ha tetszik valaki akkor tetszik és kész..
12 vagyok
nekem nem a vasalt hajúak, hanem az ilyen kicsit justin bieberes hajúak jönnek be. (amugy utáloom justint) de pl van a sulimban egy srác kb 16 lehet, neki ilyen 3-5centis haja lehet felzselézve, és mindig cipzáross pulcsiban van, laza farmerban és zazán kötött márkás cipőben. nah ő naagyon jólnézki.
szóval nem szeretem a nagyon emósokat, bár néhány bejön
a nagyon rövidet viszont rühellem. amit linkeltél nem rossz, bár kicsit hosszúnak tűnik a felállításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!